کد خبر:۸۹۴۳۴۹
طی اقداماتی؛

شرکت استرالیایی فعال صنعت ذغال‌سنگ به حوزه گرافن روی آورد

یکی شرکت استرالیایی فعال در صنعت ذغال‌سنگ اعلام کرده که از این پس روی کسب و کار‌هایی با توانایی تجاری‌سازی کوتاه مدت سازگار با محیط زیست مبتنی بر گرافن تمرکز خواهد کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت ذغال‌سنگ اقاقیا (Acacia Coal) اعلام کرد که در حال دور شدن از ذغال‌سنگ و نزدیک شدن به فناوری‌های نوظهوری نظیر گرافن است. این شرکت پیش از این، شرکت گرافن تکنولوژی سلوشنز (Graphene Technology Solutions) را خریداری کرده و آن را اسپارک تکنولوژیز (Sparc Technologies Limited) نامگذاری کرده است.

این شرکت در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که از این پس روی کسب و کار‌هایی با توانایی تجاری‌سازی کوتاه مدت سازگار با محیط‌زیست مبتنی بر گرافن تمرکز خواهد کرد.

در ابتدا بیشتر کار روی پوشش‌های دریایی و محافظتی شامل پوشش‌های ضدجلبک، مقاومت در برابر سایش و مقاومت در برابر کشش خواهد بود.

براساس اطلاعات منتشر شده، این شرکت روی پیشگامی‌هایی مرتبط با تصفیه آب (جداسازی و حذف روغن، فلزات ناخواسته و مواد شیمیایی) و بازیابی فلزات گران‌بها از مواد کم‌ارزش و همچنین در مورد اصلاح خاک برای سایت‌های آلوده، به ویژه برای پلی فلوئوروآلکیل تمرکز دارد.

در بیانیه این شرکت آمده است که: «با خرید این شرکت، شرکت ذغال‌سنگ اقاقیا فعالیت اصلی خود را از اکتشافات ذغال‌سنگ و مواد معدنی به توسعه و تجاری‌سازی محصولات جدید مبتنی بر گرافن تغییر خواهد داد.»

این شرکت از طریق شرکت‌های زیرمجموعه خود یعنی GTS و Sparc با دانشگاه آدلاید، از طریق شورای تحقیقاتی استرالیا همکاری خواهد کرد که در این بین از همکاری مرکز انتقال فناوری گرافنی در مرکز تحقیقاتی استرالیا بهره‌مند شده و مشارکت قوی صنعتی و پشتیبانی دولت را این همکاری برای شرکت ذغال‌سنگ اقاقیا به همراه خواهد داشت. در ضمن دانشگاه آدلاید، یکی از برجسته‌ترین دانشگاه‌های تحقیقاتی گرافن در جهان، سهامدار شرکت اسپارک خواهد شد. ارزش بازار شرکت اسپارک ۱۴٫۱ میلیون دلار استرالیا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار