کد خبر:۸۹۷۲۲۳
کوهپایه زاده:

دانشکده‌های علوم پزشکی ایران نظارت بیشتری بر کیفیت محتوای آموزش مجازی داشته باشند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر نظارت بیشتر بر کیفیت محتوای آموزش مجازی، توسعه زیر ساخت‌های لازم و استفاده از ظرفیت مرکز آزمون مجازی از سوی روسای دانشکده‌ها تاکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري دانشجو،‌ جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جلسه بررسی چالش‌های آموزشی دانشکده‌ها گفت: در زمینه کیفیت ارائه آموزش‌های مجازی دقت بیشتری شود و زیر ساخت‌های لازم توسعه یابد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به ظرفیت مرکز آزمون مجازی دانشکده پزشکی اظهاركرد: به منظور اعتبار بخشی آزمون‌ها در دوران کرونا، از پتانسیل این مرکز برای برگزاری امتحانات به صورت حضوری - الکترونیک استفاده شود.

وی وضعیت آموزش‌های مجازی را در مقایسه با ترم پیش بهتر دانست و افزود: البته هنوز مشکلات مختلفی در این زمینه وجود دارد، لذا باید در فرصت باقیمانده، کوریکولوم‌های آموزشی مورد بازنگری قرار گیرد. همچنین برگزاری کلاس‌های آنلاین و حضور اساتید ساماندهی شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه برنامه ریزی برای ارائه آموزش‌های مجازی رایگان به دانشجویان ضروری است؛ گفت: به منظور ارتقاء توانمندی اساتید نیز در استفاده از نرم افزار LMS، پکیج‌های آموزشی ویژه تهیه شود.

نظارت بر فرآیند آموزشی، بررسی وضعیت پاویون ها، تامین تجهیزات حفاظت فردی برای حضور دانشجویان بالینی، برنامه ریزی برای گذراندن دوره‌های کارورزی دانشجویان، انجام سریع امور مربوط به فارغ التحصیلی دانشجویان، تکمیل زیرساخت‌های فناوری برای برگزاری آموزش‌ها و آزمون‌های مجازی، بهره برداری از فضای بیمارستان‌های تازه تاسیس در راستای ارتقاء توانمندی دانشجویان و ارزیابی عملکرد اساتید از مهمترین مواردی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه به آن‌ها اشاره کرد و خواستار همکاری بیشتر روسای دانشکده‌ها در این زمینه شد.

در ادامه این نشست حسن امیری؛ مشاور رئیس دانشگاه در امور هماهنگی و اجرایی گزارش آماری از میزان رضایت دانشجویان در خصوص وضعیت ارائه آموزش‌های مجازی و حضوری ارائه داد و اهم مشکلات دانشجویی مطرح شده در دوران کرونا را بیان کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار