کد خبر:۹۱۰۶۴۴
به عنوان تکلیف دانشگاهی؛

کوهپایه‌زاده: فرهنگ استفاده از آموزش مجازی میان اساتید توسعه یابد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: آموزش مجازی راهبرد آینده ما است و فرهنگ استفاده از این نوع آموزش باید به عنوان تکلیف دانشگاهی بین اعضای هیئت علمی توسعه یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلیل کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سی و هفتمین جلسه شورای دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از وظایف عالی شورا، مشارکت در تصمیم گیری‌ها و انجام اقدامات اساسی در مسیر پیشرفت دانشگاه است. در واقع دانشگاه باید برنامه جامع خود را مبتنی بر نیاز جامعه و با محوریت دانشگاه نسل سوم و چهارم تدوین و با تکیه بر نقاط قوت، آینده پژوهی کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: توسعه خدمات سرپایی و تله مدیسین و کاهش میزان بستری در برنامه جامع علمی مورد توجه است، دانشگاه در طب سالمندی هم برتری‌ها نسبی خوبی دارد که باید این موضوع هم در نقشه راه دیده شود.

وی افزود: مباحث بهداشت، مدیریت عوامل خطر، اصلاح شیوه‌های سبک زندگی، توجه به حوزه پیشگیری با بهره‌گیری از مشارکت‌های اجتماعی، تمرکز آموزش بر روی خدمات سرپایی و توسعه نگاه اقتصاد سلامت برای کاهش هزینه‌های خدمات و گسترش بخش‌های فوق تخصصی از دیگر مواردی است که در تدوین برنامه جامع دانشگاه باید لحاظ شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: امیدواریم با بهره‌برداری از قابلیت‌های اعضای هیئت علمی و دانشجویان و تدوین یک برنامه منسجم در دانشگاه؛ شاهد شروع حرکت نو و ارائه خدمات متناسب برای سال‌های متمادی باشیم.

کوهپایه‌زاده تصریح کرد: آموزش مجازی، راهبرد آینده ما است؛ لذا فرهنگ استفاده از آموزش مجازی باید به عنوان تکلیف دانشگاهی بین اعضای هیئت علمی توسعه یابد.

وی در خصوص راه‌اندازی آزمایشگاه میکروسکوپ مجازی بیان کرد: گروه‌های مختلف باید از این زیرساخت ایجاد شده حداکثر بهره‌برداری را داشته باشند.

لازم به ذکر است؛ تشکیل شورای هماهنگی مراکز تحقیقاتی و تفویض اختیار به این شورا برای تسهیل خدمات و تاسیس مرکز تحقیقات مدیریت خطر و ایمنی بیمار از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه بود که کلیات موضوع مورد موافقت اعضای شورا قرار گرفت.

سپس مهدی نصر اصفهانی رئیس هیئت تجدید نظر تخلفات اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دستورالعمل پیشنهادی رسیدگی به تخلفات انتظامی قبل از اعلام به هیئت‌ها را مطرح کرد و افزود: روسای بخش‌ها، مدیران گروه‌ها، روسای دانشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌توانند در قالب یک کمیته کارشناسی از اختیارات قانونی خود برای ارائه تذکر شفاهی، اخطار و توبیخ کتبی استفاده کنند.

همچنین یوسف شفائی؛ معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گزارشی از عملکرد ۱۱ ماه ارائه کرد و افزود: با توجه به شرایط کرونا برنامه استراتژیک ما برای سال آینده؛ توسعه فعالیت‌های مجازی با کیفیت بالا، ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات فرهنگی و بهبود امکانات رفاهی برای دانشجویان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار