آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۸۸۶۱

تصمیم بایدن و رئیس جمهور مکزیک درباره پناهجویان

رئیس جمهور منتخب آمریکا و رئیس دولت مکزیک درخصوص لزوم اتخاذ رویکردی جدید در قبال پناهجویان به توافق رسیدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا روز یکشنبه در تماس تلفنی با «آندرس مانوئل لوپز اوبرادور» رئیس جمهور مکزیک، در خصوص «رویکرد جدید» در قبال مسئله پناهجویان آمریکای مرکزی به توافق رسیدند.

به نوشته خبرگزاری «تی‌آرتی»، دولت انتقالی بایدن روز یکشنبه در حساب توییتری خود اعلام کرد این دو در تماسی تلفنی متعهد شدند راهبردی بشردوستانه در قبال حل ریشه‌ای مسائل پناهجویان اتخاذ کنند.

بایدن و اوبرادور بر لزوم رسیدگی به دلایل حجم بالای مهاجرت از السالوادور، گواتمالا، هندوراس و جنوب مکزیک به آمریکا، تأکید کردند.

اوبرادور از جمله روسای دولتی بود که تا هفته گذشته و تأیید پیروزی بایدن از سوی مجمع گزینندگان آمریکا، از تبریک گفتن به او خودداری کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور فعلی آمریکا از ابتدای ورود به کاخ سفید شمار زیادی از طرح‌های دولت «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق این کشور را لغو کرد که سیاست‌های رسیدگی به امور پناهجویان نیز از جمله آن‌ها بود.

ترامپ علاوه بر اعمال سیاست‌های سختگیرانه در قبال پذیرش مهاجران، دستور ساخت دیوار مرزی میان آمریکا و مکزیک را صادر کرد. از سوی دیگر رفتار نامناسب مأموران مرزی با پناهجویان و استقرار آن‌ها در کمپ‌های فاقد امکانات اولیه زندگی، انتقادات بسیاری را به دنبال داشت.

اخیراً در جلسه کنگره آمریکا که برای بررسی وضعیت پناهجویان در اردوگاه‌های مرزی آمریکا برگزار شده بود، یکی از زنان پناهجو اهل گواتمالا توضیح داد که به دلیل شرایط نامساعد اردوگاه‌های مرزی، دختر خردسالش بعد از ابتلا به عفونت ویروسی ریه، جان خود را از دست داده است.

تابستان امسال، «دالی گی» قاضی فدرال آمریکایی طی حکمی اعلام کرد که دولت ترامپ باید در دوران شیوع بیماری همه‌گیر کرونا، کودکان پناهجو را که همراه والدینشان در زندان‌های پناهجویان ایالات متحده محبوس هستند، آزاد کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار