سردار اسکندر مومنی دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی ویژه دانش آموزان در گام اول در سال گذشته، ۲۰ هزار مدرسه برای اجرای طرح در نظر گرفته شد که در نهایت ۱۲ هزار مدرسه اجرایی شده و تعداد زیادی از دانشآموزان را در سراسر کشور تحت پوشش آموزشهای مورد نیاز با مقابله با اعتیاد قرار داد.
وی اضافه کرد: در سال جاری با استفاده از سامانه شاد و بستر دیگر شبکههای موجود غیر حضوری، ۴۰ هزار مدرسه دیگر در کشور تحت پوشش برنامه یاریگران خورشید قرار گرفتند و خوشبختانه انجام اقدامات این چنینی آهنگ رشد اعتیاد دانش آموزی را متوقف کرد.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد: توقف رشد آهنگ اعتیاد دانش آموزان، به معنای کاهش اعتیاد دانشآموزان نیست و این موضوع تنها به مفهوم توقف این معضل اجتماعی است و خودش فی نفسه خبر خوبی بوده و مطمئنیم که با اجرای کامل طرح یاریگران زندگی در آموزش و پرورش ما روند کاهشی هم خواهیم داشت.
مومنی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر آمار دانش آموزان معتاد کشور نسبت به کلیت اعتیاد سایر سنین ۲ و یک دهم درصد بوده و این آمار در دهههای قبل کمتر بوده است و در آخرین شیوع شناسی صورت گرفته در کشور که در سال ۹۴ انجام شد و با اجرای برنامههایی مثل یاریگران زندگی، این رشد متوقف شد.
شایان ذکر است که به گفته سردار اسکندر مومنی طرح یاریگران زندگی ویژه دانش آموزان، والدین و معلمهای آنها در بستر برنامه اینترنتی شاد و سایر برنامههای شبکههای مجازی که مورد تایید وزارت آموزش و پرورش کشور است، در حال اجرا میباشد.