دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی با کسب رتبه اول پژوهشی به عنوان مجموعه برتر پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) برگزیده شناخته شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، توکلی دبیر علمی اجرایی دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به ٤ سال فعالیت مستمر مجموعه در پیشبرد هماهنگ دانش و تجربه، هدف اساسی در دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی را تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب در سامان بخشی به روابط اقتصادی خارجی و مرجعیت علمی در حوزه موضوعی مربوطه بیان کرد و گفت: رتبه سایت در جستجوهای مربوط به موضوع این مجموعه، حضور بیش از ٣٦٠٠ دنبال کننده تخصصی در ٤ شبکه اجتماعی، ٨ همکار رسانه جمعی سطح اول کشور، ٢ شبکه رادیویی و شبکه شرکای راهبردی ما در عالیترین سطوح ملی متولی در دیپلماسی اقتصادی حاصل زحمت معاونت رسانه و ارتباطات بلطف خداوند بوده است.
وی با بیان اینکه دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی با کسب رتبه اول پژوهشی به عنوان مجموعه برتر پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) برگزیده شد، ادامه داد: بیست و یکمین جشنواره دستاوردهای پژوهشی دانشگاه امام صادق (ع) با حضور ریاست دانشگاه، رؤسا و معاونین پژوهشی دانشکدهها و اعضای هیأت علمی برگزار و از برگزیدگان پژوهشی در سطح دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
وی در ادامه افزود: از این رو به صراحت میتوان دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی را در حال جابجایی از مرحله رشد به مرحله بلوغ تصور نمود که از آن به گام دوم این مجموعه میتوان اشاره کرد. فلذا در ازای بذل محبت و توجه دانشگاه به این مجموعه، دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی آمادگی طراحی و پیاده سازی الگوی استقرار تشکلهای علمی را داراست؛ و از میان تقاضاهای شکل گرفته تا کنون، دانشگاه امام صادق (ع) اولویت بلا شک ما در انتقال این مدل تعالی و ارتقای مجموعههای پژوهشی است.
همچنین برگزاری قریب به ٤٠ جلسه کارگاه تجربه، نزدیک به ١٠٠ یادداشت تحلیلی و گزارش راهبردی، بیش از ده بازدید میدانی کشوری، عضویت ١٣ عضو پژوهشگر از دانشگاههای دیگر، ٤ تالیف در شرف داوری و چاپ، برگزاری هفته علمی فرهنگی چین و ٢ سمینار بین الملل اهم فعالیتهای معاونت پژوهش و نشر دفتر مطالعات دیپلماسی اقتصادی بوده است.
گفتنی است، معاونت برنامه ریزی و آموزش محور بعدی از گزارش توکلی بود که با اشاره به برقراری بیش از ٥٠ جلسه مباحثه هفتگی آموزشی، مدارس تابستانه سالهای ٩٨ و ٩٩، یک مدرسه مجازی در پاییز ٩٨، کارگاههای آموزشی و هماهنگی اداری با سازمان دانشگاه گزارش شد.
وي در پايان با اشاره به اينكه دفتر مطالعات ديپلماسی اقتصادی امروز محل رجوع متخصصين و نهادهای عالی كشور در برخورد با فضای روابط اقتصادی خارجی شده است، يادآور شد: ما از ابتدا، در مجموعه عهد مشترکی داشته ایم و آن اينكه اگر سوار بر كشتی در حال حركت با شتاب در مسير مرجعيت علمی قرار گرفته ايم، در كنار هيچ جزيره كوچكی لنگر ننداخته و از مقصد نهايی به ازای توقف گاه های ميانی چشم پوشی نكنيم. از اين رو به صراحت ميتوان دفتر مطالعات ديپلماسی اقتصادی را در حال جابجايی از مرحله رشد به مرحله بلوغ تصور نمود كه از آن به گام دوم اين مجموعه ميتوان اشاره كرد. فلذا در ازای بذل محبت و توجه دانشگاه به اين مجموعه، دفتر مطالعات ديپلماسی اقتصادی آمادگی طراحی و پياده سازی الگوی استقرار تشكل های علمی را داراست و از ميان تقاضاهای شكل گرفته تا كنون، دانشگاه امام صادق(ع) اولويت بلاشک ما در انتقال اين مدل تعالی و ارتقای مجموعه های پژوهشی است