کد خبر:۹۰۱۷۲۲
آخر هفته با استان‌ها|

دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه

دانشجویان سراسر کشور در هفته دوم دی‎ماه علاوه بر پیگیری رفع مشکلات سامانه مجازی دانشگاه‌ها به دنبال حل مسائل شهری و استانی هم بودند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین هفته دی ماه دانشجویان هم گذشت و طبق روال در این هفته دانشجویان علاوه بر پیگیری مسائل و مشکلات خود در زمینه آموزش مجازی و برگزاری آزمون‌های پایانی به صورت الکترونیکی، از مسائل شهری و دغدغه‌های مردم غافل نشدند و به پیگیری این امور نیز پرداختند.

یکی از موضوعاتی که در هفته دوم دی ماه دانشجویان پیگیر آن بودند، شیوه برگزاری آزمون‌های مجازی بود و انتقاداتی نسبت به آن داشتند چرا که اغلب این سامانه‌ها با نقایصی همراه هستند و این مسئله در زمان برگزاری امتحانات دانشجویان را با مشکلاتی مواجه می‌کند. در این زمینه، دانشجویان دانشگاه جامع هرمزگان از مسئولان دانشگاه درخواست داشتند نسبت به رفع این مسائل و نقایص اقداماتی انجام دهند و موضوع عدم امکان بازبینی سوالات در آزمون مجازی از سوی دانشجویان را حل کنند و این امکان فراهم شود که دانشجویان بتوانند سوالات را بازبینی کنند.
 
//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم با این مسئله درگیرند و خواستار اصلاح شیوه برگزاری مجازی آزمون‌های پایان ترم شدند و حتی در این زمینه اقدام به برگزاری تجمعی در دانشگاه هم کردند. دانشجویان دانشگاه هرمزگان نیز درخواست اصلاح این شیوه را داشتند و حتی اظهار کردند که برگزاری مجازی آزمون‌های پایانی به دغدغه دانشجویان تبدیل شده و از مدیریت دانشگاه و معاونت آموزشی هم گلایه‌هایی داشتند و این موضوع را از طریق نامه‌ای به اطلاع آن‌ها رساندند.

جدای از آن، دانشجویان در هفته‌ای که گذشت به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای تهیه بسته‌های معیشتی و بهداشتی و فرهنگی و... به منظور توزیع بین نیازمندان پرداختند و حتی از محل کمک‌های دانشجویی به توزیع این بسته‌های مومنانه پرداختند. در این بخش، جهادگران بسیجی دانشگاه آزاد خرم آباد به توزیع بسته‌های غذایی و پک‌های بهداشتی بین نیازمندان مناطق حاشیه‌ای خرم آباد پرداختند. دانشجویان بسیجی دانشگاه علوم پزشکی لرستان هم به توزیع ۵۷ بسته معیشتی بین نیازمندان پرداختند. جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه کردستان نیز به منظور تهیه گوشت گوسفندی و توزیع آن بین نیازمندان اقدام به برگزاری پویش نذر قربانی کرده است.
 
//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه

بسیج دانشجویی استان فارس هم با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ۴۵ هزار بسته معیشتی تهیه کرده که قرار است در مناطق محروم توزیع شوند. در دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز پویش دانشجویی «سهم من» با هدف حمایت از دانشجویان بی بضاعت در حال اجرا است. بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی هم در فراخوانی اعلام کرده که به جمع آوری کمک‌های نقدی برای پخت و توزیع غذای گرم بین حانواده‌های کم برخوردار پرداخته است.
 

دانشجویان جهادگر دانشگاه علوم پزشکی قم هم به همراهی کانون خیریه ریحانه النبی به تهیه و توزیع گوشت قربانی در بین نیازمندان پرداختند. جهادگران دانشجوی دانشگاه آزاد کرج نیز در قرارگاه جهادی شهید سلیمانی اقدام به جمع آوری کمک‌های مردمی برای تهیه و پخت ۲۰۰۰ پرس غذای گرم کردند.

بیشتر بخوانید:




موضوع دیگری که در طی روز‌های گذشته، دانشجویان به آن ورود کردند، اعمال عوارض بر آزادراه تبریز سهند بود که بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند در نامه‌ای خطاب به استاندار آذربایجان شرقی نوشت: با توجه به وضعیت فعلی معیشت مردم و لزوم استفاده مردم سهند از جاده جدید، اعمال عوارض بر آزاد راه تبریز سهند دور از انصاف است.

 

//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه


جدای از آن، دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد تبریز اقدام به ساخت یک واحد مسکونی برای خانواده‌ای محروم در شهرستان جلفا کردند و این عملیات همچنان ادامه دارد.


بیشتر بخوانید:




در هفته‌ای که گذشت، دانشجویان سراسر کشور همزمان با یازدهمین سالگرد حماسه «۹ دی» در بیانیه‌های جداگانه‌ای این روز را نقطه عطف مبارزه با استکبار و فتنه گران در تاریخ انقلاب اسلامی دانستند. همچنین با توجه به اینکه یک سال از شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی می‌گذرد، در طی چند روز گذشته دانشجویان برنامه‌های متعددی برای گرامیداشت این روز برگزار کردند و به پاسداشت این روز پرداختند.


بیشتر بخوانید:




محرومیت استان سیستان و بلوچستان موضوع دیگری است که در هفته‌ای که گذشت برای چندمین بار مطرح شد. روستائیان سیستان و بلوچستان سال هاست که به دلیل عدم دسترسی به لوله کشی آب با جمع آوری آب باران در گودال‌هایی به نام هوتک نیاز‌های خود را برطرف می‌کنند و با وجود تزریق بودجه فراوان، تغییری در سبک زندگی شان رخ نمی‌دهد. حالا هم مشخص شده که آبفای سیستان و بلوچستان نسبت به تشنه لبان این استان بی تفاوت است.

 

//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه


یکی از معضلات اجتماعی استان همدان هم گسترش حاشیه نشینی است که اجرای طرح جامع شهری می‌تواند بیش از پیش باعث گسترش این موارد در شهر شود و در هفته گذشته این موضوع هم مطرح شد و فعالان دانشجویی به آن انتقاداتی داشتند.


بیشتر بخوانید:




موضوع تخلفاتی که در کارخانه آرد یاسوج اتفاق می‌افتد هم طی روز‌های گذشته مجددا مطرح شد و بر اساس گفته‌های رئیس این کارخانه، اسناد و مستندات تخلفاتی که در سنوات گذشته در این مجموعه رخ داده در اختیار مسئولان قضایی و نهاد‌های ذی صلاح قرار گرفته است و دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن استان کهگیلویه و بویراحمد در این باره اظهار کرد: از مسئولین استانی و کشوری تقاضا داریم تعامل بیش از پیش جهت مرتفع کدن مشکلات و کمک به رشد این واحد تولیدی را داشته باشند.


در مورد پروژه مطالعات زیست محیطی کمربند جنوبی مشهد هم که طی روز‌های گذشته این موضوع مجددا مطرح شد، باید بگوییم که مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی جاده کمربندی جنوبی مشهد در جریان است و براساس اطلاعاتی که در سامانه فاش شهرداری مشهد منتشر شده، انجمن ارزیابی محیط زیست ایران وظیفه انجام این مطالعات را به عهده دارد؛ مجری پروژه مطالعات زیست محیطی کمربند جنوبی مشهد هم در این باره به خبرنگار ما گفت: این پروژه تحت نظارت دانشگاه فردوسی مشهد انجام می‌شود و در حال حاضر نیز بخش‌های تکمیل شده مطالعات مشاور جهت ارجاع به ناظر مطالعات به کارفرما تحویل شده و در نهایت نیز پس از تأیید ناظر و کارفرمای طرح برای بررسی و اخذ تایید نهایی به اداره کل حفاظت محیط زیست استان خراسان رضوی ارسال خواهد شد.
 
//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه

مسئله هپکو هم طی روز‌های گذشته مطرح و مشخص شد که تیم مدیریتی جدید هپکو توانسته با ارتباط با شرکت‌های تولیدی بزرگ اروپایی زیرساخت‌های لازم برای تولید و فروش در شرکت را ایجاد کند، اما تهاتر بدهی‌های بانکی و نبود سرمایه در گردش مانع تولید شده و حالا این تیم مدیریتی با توجه به اینکه زیرساخت‌های تولید را چیده، منتظر حمایت دولت است.


بیشتر بخوانید:




چند روزی می‌شود که اخبار شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به تیتر رسانه‌ها تبدیل شده و پیگیری‌ها برای خلع ید کارفرمای آن در حال انجام است و حتی سوم دی ماه جلسه هیات داوری برای فسخ قرارداد واگذاری این شرکت برگزار شد و در این جلسه رای نهایی از سوی هیات اعلام نشد و این مسئله واکنش‌های بسیاری از سوی نمایندگان مجلس، کارگران، فعالان رسانه‌ای و دانشجویی و... به دنبال داشت و شایعاتی درباره رای هیات داوری مبنی بر حفظ مالکیت کارفرمای هفت تپه به گوش رسید و در پی آن، دو نماینده مجلس (احمد نادری و سیدنظام الدین موسوی) به طرح سوال از وزیر اقتصاد پرداختند و او را به جلسه علنی مجلس شورای اسلامی فراخواندند، اما دژپسند ۹ دی ماه در این جلسه علنی مجلس به دفاع از مالک شرکت هفت تپه پرداخت و ادعا کرد که در شان وزارت اقتصاد نیست که به مسائل پس از واگذاری ورود کند.

 

//دومین هفته دی‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از پیگیری تخلفات کارخانه آرد یاسوج تا خلع ید کارفرمای هفت تپه


ماجرای هفت تپه به همین جا ختم نشده و پیگیری‌ها در این باره همچنان ادامه دارد و نمایندگان مجلس و دیوان محاسبات کشور و... همچنان خواستار خلع ید کارفرمای هفت تپه هستند.
 

بیشتر بخوانید:



ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار