آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۱۸۱۵
رئیس الحشدالشعبی:

اجرای مصوبه خروج آمریکایی‌ها از عراق طی روز‌های آینده

یک روز مانده به سالروز شهادت فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و معاون سابق الحشدالشعبی عراق، رئیس الحشد الشعبی گفت که با یاری خداوند در روز‌های آینده شاهد اجرایی شدن مصوبه خروج آمریکا خواهیم بود.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «فالح الفیاض» رئیس سازمان الحشدالشعبی، امروز (جمعه)، در گفتگو با «المسیره»، بر لزوم خروج نیرو‌های آمریکایی از خاک عراق تأکید کرد.

طبق این گزارش، فالح الفیاض گفت: «بغداد و تهران با یکدیگر روابط خونی دارند و بنابر ارتباطات متعددی به یکدیگر گره خورده‌اند. نمی‌توان روابط غیرطبیعی میان این دو کشور را تصور کرد».

الفیاض ادامه داد: «مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج نیرو‌های آمریکایی که پس از شهادت فرماندهان نصر (شهید سلیمانی و شهید المهندس) تصویب شد، قطعی و نهایی است».

رئیس سازمان الحشدالشعبی ادامه داد: «با یاری خداوند، در روز‌های آینده شاهد اجرایی شدن مصوبه در واقعیت خواهیم بود».

نظامیان تروریست آمریکایی سیزدهم دی ماه ۱۳۹۸ در اقدامی تروریستی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و معاون رئیس سازمان الحشدالشعبی را به همراه چند نفر از رزمندگان مقاومت هنگام خروج از فرودگاه بغداد به شهادت رساندند.

پارلمان عراق در یک رأی‌گیری بعد از اقدام تروریستی دولت آمریکا طرحی را برای خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق تصویب کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار