مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان در بازدید از مرکز نوآوری صبا با ابراز خرسندی از پویایی این مرکز در برگزاری رویداد صبا نو اظهار داشت: فعالیتهای نوآرانه و دانش بنیان تاثیر قابل توجهی بر رفاه اجتماعی بازنشستگان و سالمندان دارد و اساسا راهی نداریم جز اینکه در این راه قدم بگذاریم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرکزاری دانشجو، سجاد سالک با تأکید بر اینکه برای ارتقای سطح سلامت اجتماعی حتما باید این مسیر دشوار و پرمانع را بپیماییم، افزود: در دنیای امروز لازم است برای موفقیت و تسهیل فعالیتها و رفع موانع به سمت نوآوری حرکت کرده تا به این ترتیب ایدهها، خلاقیتها و ابتکارات را به کار بگیریم.
وی تصریح کرد: جامعه ما جوانان بسیار با استعدادی هستند که کافیست زمینه و بستری مناسب برایشان فراهم شود تا دنیایی از ابتکارات و خلاقیتها را نشان دهند.
مدیرکل مشارکتهای اجتماعی وزارت ورزش و جوانان بیان داشت: دلیل اطمینان و تأکید من بر این امر شواهدی است که در حوزه مشارکتهای اجتماعی جوانان به دست آوردم و میتوانم مثالهای بارزی از استانهای سراسر کشور مطرح کنم که سرشار از خلاقیت و ایده در حوزه رفاه اجتماعی است؛ قطعا این ایدهها با حمایت مراکزی این چنین میتوانند خدمات و محصولات بسیار گره گشا و سرگرم کنندهای حتی برای نسل جوان ارائه دهند که در نهایت منجر به اتفاقات بسیار خوب برای توسعه ایران به همراه خواهد داشت.
در بازدیدی که از این مرکز و رویداد صبا نو داشتم فکر مرا در مورد مدیریت جوانان بخود مشغول کرد و صحبتهای ابتدایی با مدیرعامل مرکز نوآوری صبا باعث شد به این نتیجه برسیم زمینههای همکاری گسترده و متنوعی وجود دارد از این نظر که بالای ۳ هزار سازمان مردم نهاد در ۳۱ استان کشور در حال فعالیت هستند و بخشی از این فعالیتها نوآورانه و دانش بنیان بوده و در طیف بزرگی از جوانانی وجود دارد که محصولاتی را تولید میکنند و به دنبال رفع نیاز اقشار مختلف جامعه هستند.
دکتر سالک بیان داشت: بازدید امروز شروعی خوبی برای تعامل ما با مرکز نوآری صبا است که تصمیم گرفتیم بزودی و طی هفته آینده با چند نفر از افراد متخصص و فعال در حوزه جوانان جلسه مفصلی با مسئولان این مرکز خواهیم داشت و با مشخص کردن زمینههای مشترک فعالیتمان نقشه راهی ترسیم خواهیم کرد، چرا که در بسیاری از زمینهها امکان این همکاری وجود دارد و جوانان خلاقی هستند که اگر با این مرکز آشنا شده و مورد حمایت آن قرار گیرند میتوانند اتفاقات خوبی را رقم بزنند.
وی افزود: لازم است نشستهای مشترکی با مخاطب هدف خودمان داشته باشیم و با برگزاری کارگاه آموزشی مجازی با همکاری این مرکز، برای جوانان فعال در این حوزه، فضای تبیینی، توضیحی و آموزشی را بوجود بیاوریم که اساسا زمینههای فعالیت برای اعضا تشریح شود تا در ادامه با نگاه باز و درک روشن از آنچه میتوانند انجام دهند جذب شده و فعالیت خود را آغاز کنند.
مدیرکل مشارکتهای جوانان اجتماعی وزارت ورزش و جوانان گفت: به اعتقاد من رویداد صبا نو رویکردی رقابتی، خلاقانه و حل مسئله داشت و به طور کلی آن را مسئله محور دیدم؛ به این ترتیب که افراد هرکدام یک مسئله پیدا کرده و برای رفع آن محصولی ارائه داده یا جنبه توسعه بازار آن را دنبال کردند.
اگر رویداد صبا گسترش پیدا کند افراد و ایدههای بیشتری درگیر آن شده و به لحاظ گستردگی و فوایدی که دارد این امکان وجود دارد که در سطح جامعه دربرگیرنده افراد بیشتری باشد حیف است بستری به این ارزشمندی در سطح کشور حمایت نشود؛ بنابراین شخصا از این مرکز و فعالیتهای حمایت میکنم تا اتفاق رویداد صبانو در کل کشور گسترش پیدا کند. معتقدم گسترش چنین مراکزی نیاز به اراده و عزمی راسخ در سطح حاکمیتی دارد و اگر امروز به همت آقای عادل دهدشتی، مرکز فناوری صبا ایجاد شده قطعا با حمایت مسئولان عالی رتبه همراه بوده است.