آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۲۶۳۹

انفجار‌های متوالی در مقر نیرو‌های سعودی

انفجار‌های متوالی در مقر نیرو‌های سعودی در جنوب یمن نشان می‌دهد که توافق ریاض میان دولت منصور هادی و شورای انتقالی جنوب، تا اجرای کامل مسیر دشواری دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پس از انفجار شب گذشته (یکشنبه) در مقر نیرو‌های سعودی در استان «أبین» در جنوب یمن، صبح امروز نیز دو انفجار محل حضور این نیرو‌ها را هدف قرار داد؛ نیرو‌هایی که برای نظارت بر روند آتش‌بس در أبین حضور دارند.

به نوشته الخلیج آنلاین، این انفجار‌ها در نزدیکی مقر «کمیته نظارت سعودی» رخ داد و با تیراندازی همراه بود. پس از این حملات، عناصر دولت هادی در منطقه مستقر شدند.

با اینکه این حملات تلفاتی در پی نداشت، اما برای اولین بار از زمان استقرار نیرو‌های ارتش سعودی برای نظارت بر آتش‌بس در أبین بود که این حملات رخ می‌داد. همچنین این نیرو‌ها وظیفه اجرای بخش نظامی توافق ریاض (میان دولت منصور هادی و شورای انتقالی جنوب) و خروج جنگ‌افزار‌ها از مناطق درگیری در نزدیکی منطقه «شقره» را دارند.

نظامیان سعودی در دهم دسامبر وارد استان «أبین» شدند تا بر اجرای بخش نظامی توافق ریاض نظارت کنند. این منطقه طی هفته‌های گذشته شرایط آرامی را تا امروز پشت سر گذاشته است.

همزمان با این انفجارها، عناصر دولت مستعفی [منصور هادی]، تجهیزات نظامی جدیدی را از استان «شبوه» به پادگان‌های خود در شهر «شقره» انتقال دادند. همچنین یک کاروان نظامی از شهر «عتق» به سمت «شقره» حرکت کرده است.

در مقابل نیز دستگاه‌های اطلاعاتی شورای انتقالی جنوب، خواستار آماده‌باش نیرو‌ها و انتقال تجهیزات به منطقه «شیخ سالم» شده و پیش بینی کرده‌اند که حملات جدیدی در ساعات آتی رخ خواهد داد.

بازگشت بحران به استان «أبین» و آماده‌باش عناصر دولت مستعفی یمن و شبه نظامیان شورای انتقالی جنوب (همسو با امارات) نشان می‌دهد که دولت سعودی برای پایان دادن به جنگ متحدان خود در جنوب یمن همچنان راه درازی در پیش دارد.

چهارشنبه هفته گذشته نیز دو انفجار مهیب در فرودگاه عدن در جنوب یمن به هنگام ورود کابینه توافقی میان دولت هادی و شورای انتقالی، ۲۲ کشته و ۵۰ زخمی بر جا گذاشت. بسیاری ناظران این حمله را نیز با هدف به شکست کشاندن توافق ریاض می‌دانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار