آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۶۱۸

سعد الحریری با اردوغان دیدار کرد

نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه لبنان در سفری به ترکیه با رئیس جمهور این کشور دیدار و در مورد تحولات و چالش‌های منطقه و لبنان رایزنی کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سعد الحریری»، نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه در لبنان با رئیس جمهور ترکیه دیدار کرد.

منابع لبنانی امروز جمعه گزارش دادند که الحریری امروز وارد استانبول شده و با «رجب طیب اردوغان» دیدار و گفتگو کرده است.

الحریری در حساب توییتری خود نوشت که در دیدار با اردوغان که دو ساعت طول کشیده و طی آن صرف ناهار با رئیس جمهور ترکیه نیز در برنامه بود، دو طرف درباره آخرین تحولات منطقه و چالش‌های متعدد و را‌ه‌های همکاری بین کشور‌های منطقه برای مقابله با این چالش‌ها رایزنی کرده‌اند.

الحریری بعد از آنکه در مدت زمان تعیین شده نتوانست کابینه مورد نظر را تشکیل دهد، تلاش می‌کند حمایت‌های بین‌المللی برای تشکیل کابینه خود و کمک به لبنان بحران زده را جذب کند.

به دنبال انفجار مهیب در بندر بیروت به تاریخ چهارم آگوست (۱۴ مرداد) و وارد آمدن خسارت گسترده به این بندر و پایتخت لبنان، بحران در این کشور عمیقتر شد و تلاش‌ها برای تشکیل دولت جدید بعد از استعفای دولت حسّان دیاب به ثمر ننشست و سعد الحریری طی ماه‌های اخیر، بعد از انصراف مصطفی ادیب مأمور به تشکیل کابینه شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار