آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۳۹۰۶
مولود چاووش اوغلو:

حل اختلافات میان ترکیه و آمریکا یک ضرورت فوری است

وزیر خارجه ترکیه در سخنانی اعلام کرد: یافتن راه‌هایی برای حل اختلافات میان ترکیه و آمریکا یک ضرورت فوری است؛ دلیل آن هم نه تنها روابط دو جانبه، بلکه همکاری‌های فراآتلانتیکی به شمار می‌آید.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه «ینی شفق»، «مولود چاووش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه در سخنانی اعلام کرد: یافتن راه‌هایی برای حل اختلافات میان ترکیه و آمریکا یک ضرورت فوری است؛ دلیل آن هم نه تنها روابط دو جانبه، بلکه همکاری‌های فراآتلانتیکی به شمار می‌آید.

وزیر خارجه ترکیه در این باره ادامه داد: ما روابط عمیق و ریشه دار خود را با ایالات متحده را ارج می‌نهیم. اتحادی داریم که آزمون زمان را پشت سر گذاشته و در شکل گیری فضای سیاسی اروپا و آمریکا نقش مهمی داشته است.

«مولود چاووش اوغلو» در ادامه اضافه کرد که آنکارا و واشنگتن در حال حاضر در خصوص بسیاری از موضوعات مهم به ویژه پیرامون امنیت ملی ترکیه، کمک‌های آمریکا به گروه «پ‌ک‌ک»، عدم اقدام علیه گروه وابسته به «فتح الله گولن» و تحریم‌ها علیه ترکیه اختلاف نظر دارند.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب آمریکا اقدامات فوری را در زمینه گروه «فتح الله گولن» انجام دهد.

گفتنی است در پی کودتای نافرجام ۱۵ جولای سال ۲۰۱۶ در ترکیه آنکارا بار‌ها تقاضای استرداد «فتح الله گولن» را به اتهام ساماندهی این کودتا به واشنگتن ارائه کرده است.

دولت ترکیه «فتح الله گولن» که هم اکنون در پنسیلوانیای آمریکا به سر می‌برد را مغز متفکر کودتای جولای سال ۲۰۱۶ در این کشور دانسته و تلاش‌های بسیاری را برای استرداد وی از آمریکا به انجام رسانده؛ اقداماتی که تاکنون نتیجه‌ای دربر نداشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار