آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۸۸۰

مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی راه‌اندازی شد

در راستای نقش‌آفرینی تخصصی دانشجویان در حوزه قرآن و عترت و ایجاد بستر مناسب برای فرهنگ‌سازی قرآنی در بطن دانشگاه‌ها، گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری قرآنی مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی تشکیل شد.

مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی راه‌اندازی شد

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به رویکرد بسیج دانشجویی در راستای مسئله محوری و نقش آفرینی تخصصی دانشجویان در حوزه قرآن و عترت و ایجاد بستر مناسب جهت فرهنگ سازی قرآنی در بطن دانشگاه‌های کشور، گفتمان سازی و مطالبه‌گری قرآنی، مرکز قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی تشکیل شد.

همچنین طی حکمی از سوی محمدجواد نیک روش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی، امیر ادیبی به عنوان مسئول این مرکز منصوب شد.

از جمله سوابق ادیبی می‌توان به مسئول قرآن و عترت سازمان بسیج دانشجویی تهران بزرگ، معاونت هنر و رسانه و روابط عمومی بسیج دانشجویی تهران بزرگ، جانشین شورای سیاست گذاری جشنواره هنری دانشجویی ققنوس اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار