معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی گفت: قرارگاه جهش تولید سازمان بسیج دانشجویی با هدف نقش آفرینی بسیج دانشجویی در توسعه و رونق بخشیدن به وضعیت تولید و اشتغال در عرصههای مختلف اقتصادی تشکیل شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو صادق مفرد معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی در اظهار داشت: همه گیری بیماری کرونا در کشورهای جهان، نشان داده است که دولتها به تنهایی قادر به مدیریت همه جانبه این بیماری نیستند و این مردم هستند که میتوانند در پهنههای کوچک و بزرگ محل زندگی خود دست به اقدامات اثرگذار بزنند.
وی افزود: پس از گذشت چندماه ماه از ورود بیماری کرونا به کشور و فعالیت فراگیر آحاد دانشجویان و جهادگران در زمینه پیشگیری از گسترش بیماری کرونا و کمک به تیم درمان و ایجاد آرامش نسبی در سطح جامعه در حوزه سلامت، ایجاد وقفه در اقتصاد و کسب و کار باعث تاثیر منفی بر وضعیت تولید و معیشت مردم به ویژه در فعالیتهای خرد و کوچک شده است. مشاغلی که عموما توسط اقشار ضعیف و مستضعف جامعه راه اندازی و اداره میگردند که در شرایط حاضر به دلیل بروز مشکلات در شبکه تولید، توزیع و مصرف دچار مشکل شده اند.
معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی تصریح کرد: در چنین شرایطی مسئولیت و نقش بسیج دانشجویی که در عبور از حوادث و بحرانها توانسته اند کمک شایان توجه و ارزشمندی را بعمل آورند در این برهه زمانی نیز با حمایت و بستر سازی مناسب میتوانند در احیاء رونق و جهش تولید نقش آفرینی کند.
هدف از تشکیل قرارگاه
وی درباره هدف از تشکیل قرارگاه اظهار داشت: نقش آفرینی بسیج دانشجویی در توسعه و رونق بخشیدن به وضعیت تولید و اشتغال در عرصههای مختلف اقتصادی و تولیدی با رویکرد مسئله محوری و از طریق اقدامات پژوهشی، مطالبه گری و فعالیتهای جهادی سطوح اجرایی، پژوهش و فناوری، بررسی موانع جهش تولید و ترسیم نظام مسائل تولید (در سطح بومی و ملی)، انجام اقدامات فناورانه و سیاستگذاری در راستای جهش تولید، ارائه طرحهای نوآورانه در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی و بسته بندی، شناسایی مسائل شهرکهای صنعتی و ارائه راهکارهای عملی با همکاری بسیج صنعت، حمایت از هستههای فناورانه در راستای جهش تولید، مطالبه گری و گفتمان سازی، بررسی موانع جهش تولید و مطالبه گری آن از مسئولین مربوطه و مبارزه با قوانین و رویههای مانع جهش تولید است.
مفرد گفت: در حوزه عملیات جهادی، کمک به بازاررسانی محصولات از طریق معرفی و یا تشکیل غرفههای محلی، کمک به کاهش ضایعات باغات و کشاورزی از طریق تقویت صنایع تبدیلی، کمک به بسته بندی، تکمیل و برندسازی محصولات، انجام فعالیتهای عمرانی در حوزه زیرساخت مشاغل نظیر آبرسانی از دیگر اهداف است.
وی افزود: در حوزه فرهنگسازی نیز برگزاری برنامههای مختلف جهت ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی، نشست کارافرینان موفق در دانشگاه ها، پرداختن به موضوع جهش تولید در جشنواره ققنوس را شامل میشود، همچنین در رشد و کادرسازی ارائه آموزههای مرتبط با جهش تولید ویژه بسیجیان در دورههای مختلف از دیگر اهداف به شمار میرود.