کد خبر:۹۰۵۸۸۶

انتقال ۷۰ داعشی به پایگاه «التنف» سوریه

منابع سوریه‌ای از انتقال ۷۰ تروریست داعشی به پایگاه آمریکایی «التنف» در جنوب شرق سوریه خبر دادند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، منابع محلی در سوریه امروز (دوشنبه) گفتند که آمریکا ۷۰ تروریست داعشی را از زندان‌های استان «الحسکه» به پایگاه غیر قانونی «التنف» منتقل کرده است.

این منابع به خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گفتند که آمریکا این تروریست‌ها را از زندان «الثانویه الصناعیه» در شهر الحسکه که در کنترل شبه نظامیان کُرد سوریه است، خارج کرده و به التنف برده است. پایگاهی که در نزدیکی مرز عراق و اردن قرار گرفته و یکی از اصلی‌ترین مرکز حضور آمریکایی‌ها در سوریه است.

به گفته این منابع، نیرو‌های آمریکایی در التنف، به پشتیبانی و حمایت از تروریست‌ها منطقه پرداخته و به آن‌ها سلاح و تجهیزات می‌دهند و انتقال این تعداد تروریست داعشی برای اجرای برنامه مدنظر آمریکاست.

شبکه المیادین نیز چندی پیش گزارش داد که بالگرد‌های آمریکایی روزانه در چند مرحله زندانیان داعشی را از زندان‌های «غویران» و «الصناعه» در شمال شرق سوریه به پایگاه‌های آمریکا در عراق منتقل می‌کنند.

در پنجم ماه میلادی جاری نیز آمریکا ۱۰ تروریست داعشی را از زندان «کمپ بلغار» در شرق شهر الشدادی و ۵۰ تروریست را نیز از زندان «الثانویه الصناعیه» در الحسکه خارج کرد و به منطقه التنف انتقال داد. منابع آگاه می‌گویند که نظامیان آمریکا با فعال‌سازی دوباره هسته‌های داعش در سوریه برای بقای خود در این کشور و عراق به منظور مبارزه با تروریست‌ها بهانه تراشی می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار