کد خبر:۹۰۶۲۵۳

رکوردشکنی مجدد ابتلا به کرونا در فلسطین اشغالی علی‌رغم واکسیناسیون

افزایش ابتلا به کرونا در فلسطین اشغالی علی‌رغم واکسیناسیون، طی روز‌های اخیر سرعت بیشتری به خود گرفته و شمار مبتلایان روزانه در این منطقه بار دیگر رکورد بیشترین میزان خود را شکست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آمار‌های اعلامی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که نه واکسیناسیون گسترده و نه قرنطینه اجباری دو هفته‌ای نیز نتوانستند مانع گسترش ویروس «کووید۱۹» در میان صهیونیست‌ها شوند.

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۱۰۰۲۱ مبتلای جدید در فلسطین اشغالی شناسایی شدند و این برای چندمین بار پیاپی است که شمار ابتلای روزانه در این منطقه رکورد جدیدی ثبت می‌کند.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، طی یک روز گذشته حدود صد هزار تست ابتلا به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی انجام شد که از آن میان، جواب ۱۰ درصد مثبت شده است.

بر اساس آمار‌های وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی، در بیست‌وچهار ساعت گذشته همچنین ۱۶ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده و هم‌اکنون ۱۱۱۴ نفر نیز در بیمارستان‌های این رژیم وضعیت وخیم دارند.

بدین ترتیب شمار مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی با عبور از نیم میلیون نفر، به ۵۶۲،۱۶۷ مورد و تعداد تلفات آن نیز به ۴۰۶۰ نفر افزایش یافت.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی ادعا می‌کند طی هفته‌های اخیر نزدیک به ۲.۴ میلیون نفر از صهیونیست‌های ساکن فلسطین اشغالی اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و از چند روز پیش نیز تزریق دوز دوم این واکسن شروع شده است.

پیشتر نیز، رسانه‌های اسرائیلی از فلج‌شدن صورت ۱۳ صهیونیست بعد از دریافت اولین دوز واکسن آمریکایی «کووید۱۹» خبر داده بودند.

از سوی دیگر وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد قرنطینه اجباری دو هفته‌ای که از پنجشنبه قبل شروع شده، به دلیل افزایش تصاعدی مبتلایان، به مدت یک هفته دیگر نیز تمدید می‌شود.

به نوشته تایمز اسرائیل، از میان حدود ۸۱ هزار صهیونیستی که هم‌اکنون به این بیماری مبتلا هستند، قشر یهودیان ارتودکس افراطی - که نرخ رعایت بهداشت کمتری دارند - بخش اعظم این بیماران را تشکیل می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار