
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
فعالیت ۱۷ واحد فناور و ۶ واحد نوآور در مرکز رشد دانشگاه ایلام
مدیر مرکز رشد واحدهاى فناور دانشگاه ایلام گفت: در حال حاضر، ۱۷ واحد فناور و شش واحد نوآور به صورت پویا در این مرکز فعالیت دارند.
رضا یگانه، مدیر مرکز رشد واحدهاى فناور دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، گفت: توسعه نوآورى و فناورى یکى از دستاوردهاى این دانشگاه طى شش سال گذشته است. دانشگاه ایلام به منظور استفاده هر چه بیشتر از ظرفیتها و توانایىهاى موجود در این مرکز آموزشى و واحدهاى پژوهشى و توسعه فضاى نوآورى، کارآفرینى و هدایت نتایج طرحهاى پژوهشى، پایاننامهها و فعالیتهاى علمى به سوى تجارىسازى، اقدامات خوبى را در حوزه نوآورى و فناورى انجام داده است.
مدیر مرکز رشد واحدهاى فناور دانشگاه ایلام ادامه داد: از جمله این اقدامات مىتوان به تجهیز و استقرار مرکز رشد واحدهاى فناور، راهاندازى مرکز نوآورى و فناورى دانشگاه با جذب پنج میلیارد ریال از محل کمکهاى معاونت علمى و فناورى ریاست جمهورى، تلاش براى راهاندازى مجتمع نوآورى و فناورى (۹۵ درصد پیشرفت کار) با جذب ۱۲۰ میلیارد ریال از محل کمکهاى معاونت علمى و فناورى ریاست جمهورى، راهاندازى مرکز مشاوره کسب و کار و مرکز مدیریت مهارتآموزى و مرکز مشاوره اشتغال اشاره کرد.
وی ابراز کرد: مرکز رشد واحدهاى فناور با حمایت ریاست و معاونت پژوهش و فناورى دانشگاه، فضایى مناسب را براى جذب ایدههاى اساتید، دانشجویان و کارآفرینان به وجود آورده، به گونهاى که اکنون ۱۷ واحد فناور و شش واحد نوآور به صورت پویا در این مرکز فعالیت دارند.

یگانه اظهار کرد: ارتقاى اشتغالپذیرى دانشجویان در قالب برنامههاى متنوع آموزشى، پژوهشى و فوق برنامه یکى از دستاوردهاى دانشگاه ایلام در چند سال اخیر است.
مدیر مرکز رشد واحدهاى فناور دانشگاه ایلام خاطرنشان کرد: برگزارى بیش از ۶۵ کارگاه مهارتآموزى تخصصى با رویکرد بازار کار و ۴۳ کارگاه آموزشى مهارتهاى کسب و کار و پنج رویداد شتاب (استارتاپى) و شش رویداد کارآفرینانه (ایده شو و...) و انجام طرح رصد شغلى دانشجویان از جمله اقدامات انجام شده در زمینه ارتقاى اشتغالپذیرى دانشجویان دانشگاه ایلام در این مرکز بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.