
اسماعیلی مطرح کرد
آخرین وضعیت دادگاه ارزی هفت تپه / ادعای حمایت دادستان از کارفرما صحت ندارد + فیلم
سخنگوی قوه قضائیه گفت: موضوع مداخله دادستان کل کشور در پرونده ارزی هفت تپه و ادعای حمایت او از مالک این شرکت، صحت ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه امروز، هفتم بهمنماه در سی و هشتمین نشست خبری خود با اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت پرونده ارزی هفت تپه گفت: جلسه دادگاه مربوط به خریدار هفت تپه صرفا به جهت ارجاع به کارشناسی با تاخیر برگزار شده است. تعدادی از جلسات برگزار شده و در ارتباط با میزان پرداخت بدهیهای این فرد و اختلافاتی که با بانکهای عامل داشته، دادگاه ضرورت امر کارشناسی مجدد را تشخیص داده و پرونده در حال کارشناسی است.
اسماعیلی افزود: این روزها اگر در این ارتباط دادگاهی برگزار نمیشود به لحاظ این است که منتظر نظر کارشناسی هستیم و به محض اینکه نظر کارشناسی واصل شود، جلسات دادگاه ادامه پیدا میکند.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: وقتی جلسات دادگاه برگزار نشده، تغییر نماینده دادستان معنا و مفهومی ندارد. هر زمان که جلسه تشکیل شد، دادستان اعلام میکند چه کسی به عنوان نماینده او در دادگاه حضور پیدا کند و از کیفرخواست دفاع کند. تا الان خبری مبنی بر تغییر نماینده دادستان نداشتیم.
وی بیان کرد: موضوع مداخله دادستان کل کشور در این پرونده و ادعای حمایت او از مالک هفت تپه صحت ندارد و به این شکل که میگویند نیست. امر رسیدگی، بر عهده دادگاه است و دادگاه مستقلا امر رسیدگی را انجام میدهد.
اسماعیلی ابراز کرد: دادستان کل کشور مامور شده در این فرآیند، همزمان با دادگاه پیگیر وضعیت ادامه فعالیت این شرکت و کمک به جریان اشتغال و تولید در هفت تپه باشد.
وی ادامه داد: اگر اقدامات دادستان کل کشور و مجموعه قوه قضاییه نبود، این شرکت از حیث اشتغال و تولید دچار مشکل میشد.
سخنگوی قوه قضائیه اضافه کرد: دادستان کشور جلسات متعددی برگزار کردند و تدابیری اتخاذ کردند که به موازات امر رسیدگی به پرونده کیفری، آن سیاست قوه قضائیه در حمایت از تولید و اشتغال، عملیاتی و اجرایی شود و این امر باعث تعطیلی این مجموعه تولیدی عظیم و بیکار شدن کارگران نشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.