نمايش قرآن‌هاي منسوب به ائمه اطهار در نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۸۲

نمايش قرآن‌هاي منسوب به ائمه اطهار در نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم

مديرکل روابط عمومي آستان قدس رضوي از حضور گسترده اين آستان مقدس با مجموعه منابع قرآني در شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن خبر داد.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، محمد ضرابي گفت: تصوير نسخ خطي از قرآن‌هاي منسوب به ائمه اطهار(ع) از جمله قرآن منسوب به امام علي(ع)، امام حسين(ع)، امام رضا(ع) و قرآن‌هاي نفيس خطي ديگر که در گنجينه موزه و کتابخانه آستان قدس رضوي موجود است، از جمله محصولاتي است که در غرفه آستان قدس رضوي در شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم در معرض ديد علاقه‌مندان قرار گرفته است.

وي گفت: همچنين قرآن‌هاي چاپي آستان قدس رضوي در خط‌ها، چاپ‌ها، جلدها و قطع‌هاي متنوع و قرآ‌ن‌هاي ترجمه شده به زبان‌هاي مختلف دنيا چون فرانسه، اردو، آلماني، پشتو و ... از ديگر آثار قرآني در اين نمايشگاه است.

مديرکل روابط عمومي آستان قدس رضوي ادامه داد: 400 عنوان کتاب از مؤسسات فرهنگي آستان قدس رضوي از جمله بنياد پژوهش‌هاي اسلامي و دانشگاه علوم اسلامي رضوي با موضوعات علوم قرآني در غرفه آستان قدس رضوي به نمايش گذاشته شده است.

بر پايه اين گزارش، ناشران، مؤسسات، نهادها، دانشگاه‌ها و حوزه‌هاي علميه سراسر کشور که در زمينه علوم قرآني فعاليت دارند، در شانزدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن کريم از 8 شهريور لغايت 6 مهرماه سال جاري در تهران حضور دارند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار