آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۰۶۶

تیراندازی شبه نظامیان آمریکایی به ساکنان حسکه

منابع سوری از تیراندازی نیرو‌های قسد مورد حمایت آمریکا به معترضان در شهر حسکه که بر اثر آن یک نفر کشته و چند نفر دیگر زخمی شدند، خبر دادند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سانا، منابع سوری از تیراندازی نیرو‌های قسد مورد حمایت آمریکا به معترضان در شهر حسکه خبر دادند.

خبرنگار سانا گزارش داد: بر اثر تیراندازی شبه نظامیان قسد مورد حمایت آمریکا به معترضان در شهر حسکه یک نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

بر اساس این گزارش؛ ساکنان حسکه امروز دست به تجمع اعتراض آمیز علیه محاصره حسکه از سوی نیرو‌های سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا زدند.

خبرنگار سانا گزارش داد: شبه نظامیان آمریکایی به سوی ساکنان حسکه که دست به اعتراض زده اند، آتش گشودند که بر اثر آن یک غیرنظامی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.

شبه نظامیان قسد مورد حمایت اشغالگران آمریکایی، به محاصره شدید شهر حسکه ادامه می‌دهند و مانع از ورود مواد غذایی و سوخت و تانکر‌های آب و دیگر نیاز‌های اساسی ساکنان به شهر می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار