آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۳۰۸

پوشکوف: هدف آمریکا جدایی کشور‌های شوروی سابق از روسیه است

رئیس کمیسیون سیاست‌گذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون روسیه گفت: رئیس جمهور آمریکا برای جدایی جمهوی‌های شوروی سابق از روسیه اقدامات خود را افزایش خواهد داد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو در تاشکند، «آلکسی پوشکوف» رئیس کمیسیون سیاست گذاری اطلاعاتی شورای فدراسیون روسیه گفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای جدایی جمهوی‌های شوروی سابق از روسیه اقدامات خود را افزایش خواهد داد.

به عقیده این مقام روس، در مرکز توجه آمریکا، بلاروس، ازبکستان، ارمنستان و قزاقستان قرار خواهند گرفت. این سیاست برای ما یک خطر جدی ایجاد می‌کند و در برابر آن یک وظیفه جدید برای حفظ نفوذ روسیه در کشور‌های هم پیمانان قرار می‌دهد.

پوشکوف همچنین عنوان کرد: «واشنگتن» می‌تواند همکاری‌های نظامی خود را با «کی‌یف» بیش از پیش گسترش دهد، در قلمرو اوکراین به احتمال قوی پایگاه‌های نظامی دریایی آمریکا ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: علاوه بر این، همکاری با کشور‌های غربی می‌تواند سلاح‌های تهاجمی را در اختیار این کشور قرار دهد. آمریکا همزمان برای جذب کی یف و تبدیل آن به یک عضو غیر رسمی «ناتو» به ساختار‌های نظامی غربی تلاش می‌کند.

این مقام مسئول پیش بینی می‌کند که تلاش‌های احتمالی بایدن مبنی بر تغییر رقابت با روسیه به فضای پساشوروی می‌تواند یک عامل جدید تیرگی روابط با آمریکا باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار