حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، با اشاره به آنچه که روابط عمومی این حزب در رابطه با انتخاب نامزد حزبی نقل کرده بود، گفت: آنچه که اعلام شده به این معناست که ما با نامزدهای در معرض مطرح شدن اعم از داخل حزب و بیرون حزب، برای تبیین محاسن و مزایای نامزدهای حزبی مذاکره داشته باشیم.
وی ادامه داد: باید بررسی کرد که اگر نامزدی پشتوانه حزبی داشته باشد برای تشکیل دولت چه محاسنی دارد و چه مزایایی میتواند داشته باشد؛ نهایتا باید آن نامزد از دیدگاه ما حمایت کند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه این تصمیم هیچ منافاتی با شورای وحدت و شورای ائتلاف ندارد، بیان کرد: اگر در بین نامزدهای موجود فردی با این خصوصیات وجود داشت، از آن در شورای ائتلاف و وحدت حمایت میکنیم تا چنین افرادی مورد توافق عمومی قرار بگیرند.
وی افزود: در واقع این کار منافاتی با شورای وحدت و ائتلاف ندارد و بیشتر برای این است که ما نامزدی را با یکسری از خصوصیات بتوانیم به شورای وحدت و ائتلاف معرفی کنیم تا در جمع بندی این دو شورا مورد توجه قرار بگیرد.
ترقی در رابطه با مصادیق کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری 1400 حزب موتلفه اسلامی، اظهار کرد: در رابطه با مصداق کاندیداتوری برای انتخابات هنوز بحثی نشده است؛ فعلا شاخصهای یک نامزد حزبی، کارهایی که باید انجام بدهد و دیدگاهی که باید داشته باشد در حال تدوین است که تقریبا در مرحله نهایی شدن است.
وی افزود: اصولا نامزد حزبی پایبند به خرد جمعی، مشورت و پایبند به یک گروه اندیشه ورز برای برنامههای آینده خویش است؛ طبیعتا از نیروهایی استفاده میکند که آزمایش قبلی را در جهت انجام ماموریت محوله بر اساس شاخصهایی، کارایی لازم را داشته باشند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به این شاخصها، گفت: این شاخصها در واقع با شاخصهایی که مقام معظم رهبری برای دولت آینده مطرح کردند مثل جوان بودن، انقلابی بودن، روحیه جهادی داشتن و همچنین بتواند زمینهای برای استفاده از ظرفیت عظیم متخصصین جوان و کارآمد داخلی فراهم کند، یکسان است.