آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۱۹۳۰

نیکی هیلی هم راه خود را از ترامپ جدا کرد

نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل گفت، رئیس جمهور سابق این کشور او را سرافکنده کرد و نباید از وی پیروی می‌کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکی هیلی» نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل متحد روز جمعه گفت باور دارد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق این کشور همه را سرافکنده کرد.

به نوشته پایگاه خبری «هیل»، نیکی هیلی در مصاحبه‌ای گفت: «باید اذعان کنیم که او ما را سرافکنده کرد. او مسیری را پیش گرفت که نباید می‌رفت و ما هم نباید از او پیروی می‌کردیم و به حرف او گوش می‌کردیم. هرگز نمی‌توانیم اجازه دهیم این اتفاق تکرار شود».

وی با اشاره به اینکه پس از حوادث ششم ژانویه هرگز با ترامپ صحبتی نداشته، اظهارات وی علیه «مایک پنس» معاون وقتش را محکوم کرد و آن را مایه ناامیدی توصیف کرد.

نماینده سابق آمریکا در سازمان ملل افزود، گمان نمی‌کند ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ جایی داشته باشد، زیرا او بیش از حد دچار انحطاط شده است.

هیلی پیش‌تر نیز تنها چند روز پس از حمله هواداران ترامپ به کنگره گفت، رئیس جمهور وقت در سخنرانی خود کلمات بسیار اشتباهی را به زبان آورد و تاریخ به سختی حرف‌ها و اقدامات او را قضاوت خواهد کرد.

ششم ژانویه (۱۷ دی) کنگره آمریکا در حال شمارش آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) برای تایید نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری سوم نوامبر بود که بعد از اعتراض چند قانونگذار آمریکایی به نتیجه رأی‌گیری در ایالت آریزونا، ترامپ از هوادارانش خواست تظاهرات به اصطلاح مسالمت‌آمیز برگزار کنند. حامیان ترامپ، اما در جمعیت بسیار گسترده به کنگره حمله کرده و بعد از درگیر شدن با نیرو‌های امنیتی، راه خود را به درون ساختمان و اتاق‌های مختلف آن باز کردند. در جریان این حمله، پنج نفر از جمله یک نیروی پلیس کشته شدند.

در پی آن، برخی قانونگذاران جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره ترامپ را به تحریک هواداران خود برای حمله به کنگره در تاریخ ششم ژانویه متهم کردند و به همین دلیل طرح استیضاح وی را تا مجلس سنا پیش برده‌اند.

تیم حقوقی ترامپ که تا کنون عملکرد ضعیفی از خود نشان داده، بامداد شنبه دفاعیات خود در برابر اسناد و فیلم‌های ارائه شده توسط مدیران جلسه استیضاح را ارائه خواهند کرد.

با وجود شواهد محکم و تکان‌دهنده‌ای که در جلسات گذشته علیه ترامپ ارائه شده‌اند، همچنان اکثریت سناتور‌های جمهوری‌خواه قصد دارند علیه استیضاح او رأی صادر کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار