کد خبر:۹۱۲۰۵۲

پخش بی‌بی‌سی در چین ممنوع شد

سازمان نظارت بر رسانه‌های صوتی تصویری چین روز پنجشنبه تصمیم گرفت پخش «بی‌بی‌سی ورلد نیوز» را در این کشور ممنوع کند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پیشتر در ماه جاری سازمان نظارت بر رسانه‌های بریتانیا، آفکام، مجوز پخش «شبکه تلویزیون جهانی چین» (سی جی تی ان) را در این کشور لغو کرد.

آفکام گفت متوجه شده است که مجوز «سی‌جی‌تی‌ان» در اختیار «استار چاینا مدیا ال تی دی» است، درحالی که نباید چنین باشد.

این سازمان همچنین گفت که «سی‌جی‌تی‌ان» سال پیش با پخش آنچه ادعا می‌شود اعترافات اجباری پیتر هامفری شهروند بریتانیا بود مقررات پخش در این کشور را نقض کرده بود. سازمان اداره فیلم، تلویزیون و رادیوی چین در تصمیم خود گفت دریافته که گزارش‌های «بی‌بی‌سی ورلد نیوز» درباره چین «به طور جدی» اصول راهنمای پخش صوتی تصویری در این کشور را نقض می‌کند، از جمله «این شرط که خبر باید درست و منصفانه باشد» و به «منافع ملی چین ضربه نزند.» این سازمان گفت که تقاضای بی‌بی‌سی برای تمدید سالانه مجوز پخش، رد خواهد شد.
منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار