رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این که ۱۰ درصد دانشجویان این دانشگاه خارجی هستند، گفت: بسیاری از این دانشجویان در رشتههای پزشکی تحصیل میکنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عباس علی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز ۲۵ بهمن ماه ۹۹ در جشنواره مشترک بینالمللی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران که به شکل مجازی و حضوری برگزار شد، با تاکید بر این که این دو دانشگاه ریشه و سابقه ۱۷۰ ساله دارند؛ گفت: دانشگاه تهران ۸۳ سال پس از تشکیل دارالفنون شکل گرفت و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین قسمت این دانشگاه تاسیس شد. به همین جهت در مدت ۱۷۰ سال گذشته عده زیادی از اساتید از سطوح مختلف در این دانشگاه تلاش کردند و دستاوردهایی در خور نام این دانشگاه داشتند.
وی ادامه داد: روسای دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران از دو سال پیش هماهنگیهای لازم برای برگزاری جشنواره بینالمللی مشترک را انجام دادند و امروز توانستیم این جشنواره را با وجود شرایط کرونایی برگزار کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: از این که جشنواره بینالمللی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران را به صورت مجازی برگزار میکنیم متاسف نیستم چرا که این شیوه نیز نمود یا وجه دیگری از علم است زیرا ما میتوانیم با کرونا زندگی کنیم و هیچ مانعی برای رشد و پیشرفت علم با وجود شیوع کرونا نباشد.
کریمی تصریح کرد: از وقتی که دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان اولین دانشگاهی که شیوع کرونا ویروس را در یکی از شهرهای کشور تشخیص داد با ۱۱ دانشکده ۲۰۰۰ هیات علمی ۱۴ بیمارستان بزرگ و کوچک و ۵ هزار تخت بیمارستانی، تمامی امکانات تشخیصی، درمانی و پرسنلی و ... را در اختیار مردم گذاشت و ۲۴ هزار پرسنل این دانشگاه از خانههای بهداشت گرفته تا بیمارستانهای فوق تخصصی در خدمت مردم قرار گرفتند و امروز که سه موج شدید کرونا را پشت سر گذاشتیم نتیجه تلاش و خدمت این نیروهای بیمارستانی بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: از سال گذشته فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و بینالمللی دانشگاه علوم پزشکی تهران نه تنها با شیوع کرونا متوقف نشد بلکه دانشگاه در این عرصهها بسیار خوش درخشید و در حوزه ملی و منطقهای نیز رتبههای خوبی به دست آورد.
کریمی با بیان اینکه بیش از ۱۰ درصد دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خارج هستند؛ اظهار کرد: این دانشجویان از پنچ قاره و ۴۲ کشور که بیشترین آنها از کشورهای همسایه هستند در دانشگاه تحصیل میکنند و بیشتر این دانشجویان نیز رشته پزشکی را انتخاب کرده و ما بقی در سایر رشتههای علوم پزشکی تحصیل خود را ادامه میدهند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: دانشگاهها مبدا حل بسیاری از مشکلات کشور هستند و مسائل موجود بدون توجه به علم حل شدنی نیست بنابراین توجه به مسائل جامعه جزء مسئولیتهای اجتماعی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران است.