آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۶۲۶

هشدار طالبان: حمله علیه نیرو‌های خارجی را از سر می‌گیریم

سخنگوی طالبان اعلام کرد که این گروه هرگز با تمدید مهلت خروج نیرو‌های خارجی موافقت نمی‌کند و در صورت نقض توافق قطر، حمله علیه نیرو‌های خارجی از سر گرفته می‌شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان درباره احتمال ادامه حضور نیرو‌های خارجی در افغانستان فراتر از مهلت تعیین شده برای خروج گفت: ما هرگز با تمدید حضور نیرو‌ها موافقت نخواهیم کرد.

مجاهد به «خبرگزاری آلمان» گفت: ناتو، آمریکا و همه طرف‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که اگر می‌خواهند بر بحران کنونی فایق آیند، تنها راه حل خوب اجرای توافقنامه امضا شده است.

وی در پاسخ به اینکه واکنش طالبان به نقض توافقنامه چه خواهد بود، نیز اظهارداشت: «اگر خدایی نکرده توافقنامه نقض شود، مطمئناً مردم افغانستان از خودشان دفاع خواهند کرد، همانطور که در ۲۰ سال گذشته اینکار را کرده‌اند».

سخنگوی طالبان همچنین تصریح کرد: اگر مسیر دیپلماتیک بسته باشد گزینه‌ای جز جنگ نخواهد بود.

براساس توافقنامه قطر، واشنگتن متعهد شد که همه نیرو‌های خارجی مشروط به پایبندی طالبان به یک سری تعهدات امنیتی باید خاک افغانستان را تا پایان ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) ترک کند.

با این حال دولت بایدن و دیگر کشور‌های عضو ناتو تاکید دارند که طالبان به تعهداتش در توافقنامه پایبند نبوده و شرایط خروج نیرو‌ها از افغانستان را فراهم نکرده است.

اخیراً نیز «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا اظهار داشت که جو بایدن در مشورت با کشور‌های عضو ناتو و فرماندهان نظامی آمریکا، همچنان در حال بررسی توافقنامه قطر است و در روز‌ها و یا هفته‌های آینده تصمیم خویش را درباره افغانستان اتخاذ خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار