وزیر آموزش پرورش از رانت نظام به دانشگاه فرهنگیان برای جذب نخبگان ناراحت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۷۴۴
اسداللهی در گفتگو با دانشجو:

وزیر آموزش پرورش از رانت نظام به دانشگاه فرهنگیان برای جذب نخبگان ناراحت است

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی گفت: وزیر آموزش پرورش گویا از رانت نظام به دانشگاه فرهنگیان برای جذب نخبگان ناراحت است.

وزیر آموزش پرورش از رانت نظام به دانشگاه فرهنگیان برای جذب نخبگان ناراحت است

حسین اسداللهی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در واکنش به اظهارات اخیر وزیر آموزش و پرورش مبنی بر اینکه نظام بیشترین رانت را به دانشگاه فرهنگیان داده، گفت: اهمییت دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی بر کسی پوشیده نیست و بار‌ها و بار‌ها رهبر عزیز انقلاب بر تقویت و حفظ این دو دانشگاه تاکید داشته اند.


وی به اهمیت تربیت معلم و ‌تربیت در کشور‌های اروپایی و مدعی در عرصه‌ تمدن و تکنولوژی اشاره کرد و افزود: متاسفانه شاهد جریان مسمومی هستیم که به هر قیمتی در تلاش است این دو دانشگاه را حذف یا تضعیف کند. جریانی که گویا تریبون وزیر آموزش و پرورش را هم در دست دارد.


اسداللهی بیان کرد: اخیرا شاهد اظهار نظری سخیفانه و بچگانه از جناب آقای حاجی میرزایی بودیم که بزرگترین رانت نظام آموزش و پرورش را دانشگاه فرهنگیان دانسته بود. جدا از اظهاراتی که وی نسبت به دانشجومعلمان داشتند، نتیجه گیری شان بسیار قابل توجه بود؛ به گونه ای که آقای حاجی میرزایی خروجی این به اصطلاحشان رانت را جذب نخبگان دانشگاه‌های تربیت معلم دانسته و گویا از این جذب نخبگان عصبانی هستند.


وی با بیان اینکه گویا جناب وزیر نکته‌ رهبری مبنی بر اینکه هزینه کردن برای آموزش و پرورش سرمایه گذاری است را فراموش کرده، افزود: جناب وزیر فراموش کرده که در جلسات متعدد در جمع دانشجویان می‌گفت اولویت من رشد و ارتقای دانشگاه‌های تربیت معلم است.

 

بزرگترین رانت‌ها در سازمان خصوصی سازی همین دولت رخ داد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیری شهید رجایی با اشاره به اینکه جناب وزیر گویا نمی‌دانند بزرگترین رانت‌ها در همین دولت رخ داده، گفت: بزرگترین رانت‌ها در سازمان خصوصی سازی همین دولت رخ داد؛ وقتی هفت تپه‌ها به تاراج رفت. بزرگترین رانت شرکت چاپ و نشر کتاب‌های درسی است که ۲۰ سال می‌گذرد و یک نفر در این مدت مدیرعامل این شرکت بزرگ ذیل وزارت آموزش و پرورش است.


اسداللهی با بیان اینکه نتیجه بزرگترین رانت‌ها برادران معاون اول و رییس جمهور در اوین هستند، اضافه کرد: امیدواریم جناب وزیر خطای خود را اصلاح کرده و بیش از این موجب بی احترامی به ساحت و جایگاه معلمتن نشوند.

پربازدیدترین آخرین اخبار