آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۹۲۶
آیت‌الله بشیر حسین النجفی:

مرجعیت عراق آخرین میخ را به تابوت طرح عادی‌سازی روابط با اسرائیل کوبید

بشیر حسین النجفی از مراجع تقلید نجف اشرف اعلام کرد که آیت‌الله سیستانی در دیدار روز گذشته با پاپ فرانسیس، نشان داد که اجرای طرح عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی از کانال نجف اشرف میسر نیست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله «بشیر حسین النجفی» از مراجع تقلید نجف اشرف، در واکنش به دیدار روز گذشته پاپ فرانسیس اول با آیت‌الله «سید علی السیستانی» مرجعیت عالیقدر شیعیان در عراق، تصریح کرد که مرجعیت، آخرین میخ را به تابوت طرح عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کوبید.

شیخ «علی النجفی» پسر آیت‌الله بشیر حسین النجفی و نماینده این مرجع دینی در نجف اشرف با تاکید بر اینکه طرح عادی‌سازی روابط نمی‌تواند از کانال نجف اشرف عبور کند، گفت: مرجعیت دینی در تابوت طرح عادی‌سازی روابط میخ کوبید.

به نوشته پایگاه خبری «المعلومه»، وی با اشاره به گفت‌وگوی روز گذشته آیت‌الله سیستانی و پاپ فرانسیس در نجف اشرف گفت که گفت‌وگوی ادیان چیز جدیدی نیست و این دیدار گام مهمی در این مسیر به شمار می‌آید. این گفتگو برای بشریت اهمیت دارد و مرجعیت نجف مراقب مردم از جمله اقلیت‌ها است.

پس از این دیدار پاپ و مرجعیت عالی‌قدر شیعیان در عراق، دفتر آیت‌الله سیستانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار، درباره چالش‌های بزرگی که انسانیت در عصر کنونی با آن مواجه است، صحبت شده است.

بسیاری از رسانه‌های عراقی با تحلیل بیانیه مرجعیت عالی شیعیان در عراق که پس از این دیدار صادر شد، اعلام کردند که این بیانیه شامل هفت «نه» بود.

-نه به تحریم
- نه به خشونت
- نه به ظلم
- نه به فقر
- نه به سرکوب آزادی‌های دینی
- نه به نبود آزادی‌های اجتماعی
- نه به عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۰
افشین علا اصلاح‌طلب سرود: قدم به وادی‌ی هادی نهاده‌اید ای پاپ، به مهد عسکری و خاستگاه قائم نیز.
جناب پاپ چه خوب است گر سری بزنید، به آن گذار که افتاده دست قاسم نیز.

آقای علا،
پاپ به نجف آمد که ندامت آیت‌الله سیستانی را بشنود زیرا ایشان از اینکه مدت کوتاهی جنایات قاسم را تأیید کرده بود گرفتار عذاب وجدان شده بود.
ای مطرب این غزل گو کی یار توبه کردم، از هر گلی بریدم وز خار توبه کردم.
گه مست کار بودم گه در خمار بودم، زان کار دست شستم زین کار توبه کردم.

سرور گرامی،
تنها راه نجات میهن اتحاد ماست که هم‌صدا جمهوری اسلامی را تشویق به انجام دو فوریت نماییم:
1- قطع دشمنی با آمریکا برای دفع تهدیدات خارجی،
2- به رسمیت شناختن حق #آزادی_بیان مصوب قانون اساسی جهت حل مشکلات داخلی،
با تشکر از توجه شما،
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار