آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۹۷
همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع):

پيكر 3 شهيد گمنام در دانشگاه آزاد علي آباد كتول تشييع و تدفين مي شود

همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع) پيكر سه شهيد گمنام پس از تشييع بر دستان مردم ولايتمدار علي آباد كتول در دانشگاه‌ آزاد اين شهرستان به خاك سپرده مي شود.

به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر عليرضا ايرانبخش، رئيس دانشگاه آزاد اسلامي علي آباد كتول در جلسه مشترك با بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان گلستان، دوران هشت سال دفاع مقدس را از جمله بي نظيرترين جلوه هاي تاريخي ملت بزرگ ايران دانست.

وي از ايمان، عشق، بصيرت و همت به عنوان مهمترين عوامل پيروزي ملت در دفاع از ناموس و كيان انقلاب اسلامي ياد كرد و افزود: در حال حاضر كه كمرنگ نشان دادن عظمت جنگ و حماسه شورانگيز ملت ايران و پيروزي هاي بزرگ رزمندگان يكي از توطئه هاي دشمنان نظام و اسلام است، وظيفه شرعي و انساني ماست تا با ارج نهادن به مقام شامخ شهيدان جنگ تحميلي و همچنين تبيين آرمان هاي والاي شهدا و ايثارگران هشت سال دفاع مقدس، فرهنگ ايثار و شهادت را در بين مردم و جامعه نهادينه كنيم.

رئيس دانشگاه آزاد علي آباد كتول تحقق ميزباني شهداي گمنام براي اين دانشگاه پس از دو سال انتظار را  به كليه دانشگاهيان تبريك گفت و ابراز اميدواري كرد كه تشييع و تدفين سه شهيد گمنام در اين دانشگاه موجب اعتبار افزايي دو چندان اين دانشگاه شود.

در اين جلسه نيز مسئول بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس استان گلستان ميزباني شهداي گمنام را از نعمات الهي برشمرد و گفت: دفاع مقدس يك سند پويا در تاريخ انقلاب اسلامي است كه بدست توانمند نيروهاي مسلح و بسيجيان در تاريخ انديشه ها، ‌آرمان ها، عشق ها و جوانمردي ها ثبت و ضبط شده است.

سرهنگ اتراچالي تشكيل بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس را اجراي منويات مقام معظم رهبري در حفاظت از ارزش ها و ترويج فرهنگ دفاع و شهادت اعلام و از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي به عنوان مهمترين كانون براي تحقق اين امر خطير ياد كرد.

وي در پايان از حضور اين شهدا در دانشگاه آزاد علي آباد كتول ابراز خرسندي كرد و گفت: اميدواريم دانشجويان آنان را الگو و سرمشق خويش قرار داده و راهشان را ادامه دهند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار