30 محفل انس با قرآن در مساجد بزرگ تهران برپا مي شود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، محمدرضا پور معين با بيان اين مطلب كه ماه پر فيض و بركت رمضان، از فرصتهاي بزرگ براي ترويج فرهنگ و آموزههاي قرآني و ديني است، شرايط روحي شهروندان بيش از ساير روزها و ماهها مهياي درك معارف قرآني ميباشد، گفت: همزمان با آغاز ماه رمضان و غني سازي اوقات روزه داران 20 محفل انس با قرآن با حضور قاريان، حافظان و گروههاي تواشيح برجسته كشور و جهان اسلام برپا ميشود.
وي افزود: محافل انس با قرآن با حضور قارياني نظير استاد كريم منصوري، مهدي عادلي و دكتر محمدحسين سعيديان و حافظان قرآن از جمله مهدي عباسي، مهدي محمدي و حافظ نوجوان محمد مهدي حق گويان و گروه تواشيح از جمله طه، هدي، فاطمه، معراج، فجر، قدر و ... بعد از نماز مغرب و عشا در مساجد بزرگ مناطق 22 گانه تهران برگزار ميشود.
پور معين همچنين افزود: در جريان برپايي محافل انس، سئوالات قرآني – مذهبي بين شركت كنندگان مطرح و جوايز نفيسي توزيع خواهد شد.
وي در ادامه از برپايي 10 محفل انس با قرآن در 10 مسجد منطقه 10 تهران خبر داد و افزود: اين محافل كه ويژه مساجد منطقه 10 تهران است با همكاري معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري منطقه 10 برپا ميشود و برنامههاي متنوعي با رويكرد آموزشي در خلل اين محافل اجرا ميشود.
رئيس فرهنگسراي قرآن در ادامه افزود: براي نخستين بار فرهنگ سراي قرآن با مشاركت مركز خيريه سروش زندگي، مراسم جشني به ميمنت ميلاد امام حسن مجتبي (ع) برپا ميكند و به 1200 نفر از ايتام بستههاي فرهنگي – سرگرمي و آموزشي اعطا ميشود.
به گفته پور معين، جزخواني (ختم قرآن) ويژه بانوان از ديگر برنامههايي است كه فرهنگسراي قرآن به مناسبت ماه مبارك رمضان برگزار ميكند و بانوان ميتوانند از ساعت 11 تا 13 به محل فرهنگ سرا مراجعه و در حضور يكي از اساتيد مجرب قرآني به ختم قرآن اهتمام ورزند./انتهاي پيام/