فلاحی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز درباره این موضوع توضیح میدهد: تا قبل از اجرای این مصوبه، درآمد بیمارستان امام خمینی (ره) کرج ماهانه بیشتر از سه میلیارد تومان بوده، اما پس از اجرای این مصوبه و مکلف شدن بیمارستان به دریافت تعرفههای دولتی، درآمدش به ۲ میلیارد و نیم کاهش مییابد و این در حالی است که اگر درآمد بیمارستان به چهار میلیارد تومان میرسید، میتوانست بدهیهای خود را سربه سر پرداخت کند.
بیمارستان چندسالی با این روند اداره شده تا اینکه دیگر توان پرداخت حقوق کارکنان را نداشتند و سازمان همیاری شهرداریهای البرز و بنیاد شهید به فکر واگذاری بیمارستان به بخش خصوصی افتادند. مزایده واگذاری بیمارستان هشت بار برگزار شد که از این تعداد تنها ۲ بار به واگذاری و فروش بیمارستان رسید. اکنون پرونده بیمارستان امام خمینی(ره) در دادگستری البرز با شکایت بنیاد شهید باز است.
مالکان فعلی بیمارستان براساس قرارداد واگذاری آن، موظف بودند که قراداد جداگانهای با بنیاد شهید هم منعقد کنند اما به گفته شمیرانی، رئیس سابق سازمان همیاری شهرداریهای استانداری البرز در گفتگو با خبرنگار ما، این امر از سوی مالکان بیمارستان به تعویق افتاده است. بنیاد شهید از مالکان بیمارستان شکایت کرده و پرونده در دادگستری باز است. از سوی دیگر رئیس کل دادگستری البرز در آذرماه سال گذشته اعلام کرده بود که برای رسیدگی به وضعیت حقوق کارکنان و بازنشستگان بیمارستان و همچنین اموال توقیفی آن، به پرونده ورود کرده است و قرار است حکمی صادر کند. اما باوجود گذشت حدود چهارماه از اظهارات رئیس کل دادگستری البرز، هنوز این پرونده تعیین تکلیف نشده است.
نکته حائز اهمیت آنکه اگر در شرایط فعلی رأی دادگاه به ضرر مالکان باشد و آنان را خلع ید کند، بیمارستان امام خمینی (ره) کرج باردیگر به عنوان زیرمجموعه بخش دولتی و سازمان همیاری شهرداریها قرار میگیرد و خدمات خود را باید با تعرفه دولتی حساب کند. از طرف دیگر بدهی این بیمارستان به شرکتهای فروش تجهیزات پزشکی هنوز پابرجاست و روزبه روز افزوده میشود؛ اما آیا سازمان همیاری شهرداریهای استانداری البرز راه چارهای برای این شرایط دارد؟
آسیب اجتماعی
و
عقل و دانایی
درمان اجتماعی
خیلی حیف شد . خدا کنه که مشکلات این بیمارستان به زودی با یک مالک با تجربه و مسلط به کار حل بشه .