مدیر پروژه واکسن کوو برکت گفت: طبق پیش بینیهای وزارت بهداشت احتمالا جز کشورهایی هستیم که زودتر از همه افراد را واکسینه میکنیم.
حسن جلیلی، مدیر پروژه واکسن کوو برکت در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با اشاره آخرین وضعیت اولین واکسن ایرانی کرونا، گفت: فاز نیمه صنعتی آن راه اندازی شده و همچنین تجهیزات آن نصب و راه اندازی شده و شروع به کار کردیم
وی افزود: اولویت بندی تزریق واکسن باید سیاستهای وزارت بهداشت باشد و ما در این زمینه تصمیم گیرنده نیستیم.
مدیر پروژه واکسن کوو برکت گفت: تا اواخر بهار ۱۰ تا ۱۵ میلیون دز تولید میشود.
وی با اشاره به قیمتی که این واکسن در اختیار مردم قرار میگیرد، افزود:همه فرآوردههای بیولوژیکی مصوبه دارد و قیمت آن ۷۰ درصد مشابه خارجی خواهد بود. در زمینه اینکه رایگان شود ما تصمیم نمیگیریم.
جلیلی در زمینه تولید مشترک این واکسن با کشورهای دیگر، اظهار کرد:در ستاد اجرایی فرمان امام تولید مشترک نداریم.
وی ادامه داد: طبق پیش بینیهای وزارت بهداشت احتمالا جز کشورهایی هستیم که زودتر از همه افراد را واکسینه میکنیم؛ گر چه دیر شروع کردیم، اما ان شاءلله زودتر از همه کشورها مردم را واکسینه میکنیم.
وی گفت: این واکسن قدرت کنترل ویروس را به طور کامل دارد و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
جلیلی درباره تولید انبوه واکسن کرونا بیان کرد: تولید انبوده واکسن کرونا در همه کشورها مشکل وجود دارد و اگر اخبار رارصد کنیم برخی از واکسن هایی که مجوز مصرف دارد به طور مصرف اورژانسی است و آن ها نیز نتوانستند به تعهدات خودشان عمل کنند.
مدیر پروژه واکسن کوو برکت عنوان کرد: برخی از کشورها حتی صادرات واکسن را ممنوع کردند یا اقامه دعوا علیه واکسن سازان شده است بنا براین تولید انبوه مشکل همه جای دنیا است زیرا اولین باز است با یک بیماری مواجه هستیم که حجم زیادی از مردم را درگیر کرده است و سختنی های خودش را دارد.
وی ادامه داد: ما از روزی که پا به این عرصه گذاشتیم با علم به این موضوع قدم به قدم کار تولید را پیش بردیم نداسته ها و مشکلات خیلی زیاد است اما به همت محقققین و جوانان توانستیم تا اینجای کار موفق باشیم.