آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۵۸۰۳
در نشست خبری پویش قرآنی در بهشت؛

فاضلی: پویش قرآنی در بهشت ویژه ماه رمضان از ۲۵ فروردین فعالیت خود را آغاز می‌کند

مدیر مرکز آموزش‌های مجازی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: پویش قرآنی در بهشت با محوریت قرآن و فعالیت‌های دینی در ماه رمضان از ۲۵ فروردین فعالیت خود را در فضای مجازی آغاز می‌کند.

فاضلی: پویش قرآنی در بهشت ویژه ماه رمضان از ۲۵ فروردین فعالیت خود را آغاز می‌کند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاضلی، مدیر مرکز آموزش‌های مجازی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در نشست خبری پویش در بهشت گفت: این پویش از ابتدای ماه رمضان در فضای مذهبی و دینی دانشگاه‌ها آغاز به کار خواهد کرد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم امکانات و ظرفیت‌های دانشگاه‌ها را برای فعالیت دینی و معنوی تجمیع کنیم و فعالیت‌های متنوعی در این حوزه انجام دهیم. همچنین از کلیه فعالین فرهنگی و تولیدکنندگان آثار هنری و دینی دعوت می‌کنیم که برای کمک به این پویش به جمع ما بپیوندند و محتوای مناسبی را در فضای مجازی تولید کنند.

رئیس مرکز آموزش‌های نهاد رهبری گفت: در پایان این پویش که برای ماه رمضان تدارک دیده شده از برگزیدگان آن‌ها براساس دو نوع داوری مردمی و صاحب نظران انتخاب و جوایزی را اهدا می‌کنیم.

فاضلی با اشاره به فرصت همکاری با گروه‌های دانشجویی در این پویش گفت: این پویش فرصت همکاری با گروه‌هایی که تاکنون فرصت اتصال به فضای دانشگاه‌ها را نداشته اند بهره‌مند خواهد کرد. بخش ویژه این پویش مربوط به زنان و خانواده است. همچنین جشنواره‌های قرآنی یکی از بخش‌های اصلی این پویش است که در چند سطح دانشگاهی، استانی و کشوری برگزار می‌شود.

فاضلی گفت: تاکنون ۱۰ کتاب برگزیده در سطح ملی انتخاب شده که به تدریج ممکن است به تعداد کتاب‌ها اضافه شود.

وی یادآور شد: آموزش‌های مجازی بخش دیگری از این پویش است که سامانه آموزش مجازی نهاد که بزرگترین سامانه آموزش مجازی دانشگاهی است و بیش از دو میلیون و ۳۰۰ هزار عضو اعم از دانشجو و اساتید دارد، یکی از صفحات این پویش به سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان متصل خواهد شد.

وی در پایان گفت: این پویش با آدرس darbehesht.acnahad.ir فعالیت خود را در شبکه‌های اجتماعی از ۲۵ فروردین آغاز خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار