به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، با این حال چنانچه جهانگیری تصمیم خود را برای کاندیداتوری بگیرد، احتمالا از میان دیگر احزاب اصلاحطلب چندان حامیان جدی و مهمی نخواهد داشت.
چه آنکه برخلاف محبوبیت چندسال پیش، حالا به خاطر تداوم حضورش در دولت و عملکرد ضعیف دولت محل انتقاد است. اما بههرحال مشخص است که کاندیداتوری او همزمان با کاندیداتوری ظریف عملیاتی نخواهد بود و احتمالا تنها یکی از این دو به میدان میآیند.
شنیدهها حاکی از آن است که رایزنیهای فشردهای درباره محمدجواد ظریف نیز شکل گرفته و باتوجه به اینکه او فعلا حاضر به کاندیداتوری نیست، این بحثها را باید منتفی بدانیم. دیروز مرعشی حملات به ظریف و مذاکرات را نشان از «عقبماندگی سیاسی» خوانده و گفته است: «ظریف در فضای سیاسی ایران طرفدارانی جدی دارد و آمدن به تصمیم خودش است.» پیش از این هم دیگر اعضای کارگزاران ظریف را کاندیدای جدی خود اعلام کرده بودند. بههرحال احتمالا تا پیش از شروع نامنویسی کاندیداها خبر تازهای از ظریف منتشر نشود.
فارغ از این ۳ گزینه که بارها از آنها شنیدهایم، اما اینکه گزینه چهارم و احتمالا همان شگفتی کارگزاران چه کسی است، محل تامل است. گزینهای که اگرچه برخی معتقدند فائزه هاشمی خواهد بود، اما به نظر میرسد این شگفتانه کسی نباشد جز غلامحسین کرباسچی، دبیر کل کارگزاران سازندگی!
منبع: دنیای اقتصاد