به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی ناصحی، در خصوص آخرین وضعیت اجرای نسخه نویسی الکترونیکی گفت: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی مدتها است که در کشور آغاز شده و کاهش کاربرد دفترچه به صورت تدریجی در حال انجام است، خوشبختانه روند پیشرفت این مساله در بخش خصوصی و دولتی قابل قبول بوده و در بخش خصوصی ۹۵ درصد مطبها و بیش از این میزان مراکز پا را کلینیک و داروخانهها به سیستم الکترونیکی متصل شدند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در حال حاضر شرایط برای کاهش کاربرد دفترچه کاغذی وجود داشته و میتوان نسخه الکترونیکی را جایگزین کرد، البته ممکن است در زیرساختها مشکلاتی وجود داشته باشد که نیازمند صرف زمان است.
وی درباره زیرساختهای لازم برای اجرای نسخه نویسی الکترونیکی تصریح کرد: در استان کردستان به عنوان یکی از مناطق کم برخوردار استقرار نسخه الکترونیکی در بخش خصوصی به صورت ۱۰۰ درصد انجام شده و در بخش دولتی نیز از اسفند ماه سال گذشته اجرای طرح در دستور کار قرارگرفته است.
دکتر ناصحی با تاکید بر اینکه در بیمه سلامت بر اساس صندوقهای ۵ گانه اجرای نسخه نویسی الکترونیکی آغاز شده و از اردیبهشت دفترچه کاغذی به صورت تدریجی از صندوقهای بیمهای چاپ نخواهد شد اظهار داشت: امیدواریم در ۶ ماه آینده نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در سطح کشور به طور کامل اجرا شده و دیگر در بیمههای مختلف شاهد استفاده از دفترچه کاغذی نباشیم.
وی گفت: بدون شک هماهنگیهای لازم با نهادها از جمله سازمان نظام پزشکی در این خصوص صورت گرفته تا مراکز ارایه دهنده خدمت کمترین آسیب را متحمل شوند، البته مردم نیز میتوانند مشکلات را با سامانه ۱۶۶۶ سازمان بیمه سلامت مطرح کنند