سید افضل گنجی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: از تاریخ دوم اسفندماه ۱۳۹۹ که ریاست قوه قضاییه در استان حضور پیدا کردند و اقدام به فک پلمپ کارخانه و اجرای خلع ید مالک قبلی کارخانه قند یاسوج کردند این واحد صنعتی به واگذار شد و همان زمان بانک متعهد شد برای راه اندازی و به بازگشت کارگران و یا واگذاری کارخانه اقدام کند.
گنجی مطرح کرد: در حالی که دو ماه از مالکیت مجدد بانک تجارت میگذرد نه تنها اقدام مفیدی نبوده بلکه تنها همراهی بانک این بوده که به کارگران رسمی کارخانه، پیشنهاد امضای قرارداد جدیدی تحت عنوان اشتغال در شرکت خدماتی تجارت میکند.
بیشتر بخوانید:
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج ادامه داد: آیا شایسته است کارگری با سابقه ۲۰ سال فعالیت و متخصص در کارخانه قند به عنوان یک کارگر غیر رسمی در شرکت خدماتی بدون امنیت شغلی و با حقوق پایینتر به کار گرفته شود؟ آیا این جداسازی کارگران از کارخانه نیست؟
وی بیان کرد: این قضایا نه تنها در جهت راه اندازی مجدد کارخانه موثر نخواهد بود بلکه حضور تفکر مالک سابق مبنی بر تغییر مسیر و تغییر کاربری کارخانه را افزایش میدهد.
گنجی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای رفع این شبهات، بانک تجارت سریعتر اقدام به تشکیل هیئت مدیره و انتخاب مدیرعامل کند، چیزی که بیش از چند روز یا یک هفته زمان بر نخواهد بود ولیکن نزدیک به دو ماه است خانوادههای مظلوم کارگران را چشم انتظار برقراری عدالت و رونق کارخانه گذاشته و قطعا این غیر از حق الناس نخواهد بود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یاسوج تاکید کرد: ادامه این اتلاف وقتها طبیعتاً گمانه زنیها را افزایش خواهد داد و در ادامه تجمعات و همچنین واکنشها را بیشتر خواهد کرد امیدواریم بانک تجارت هر چه سریعتر به سمت بازگرداندن کارگران رسمی کارخانه در جهت انبارگردانی، تعمیرات، بهره برداری و همچنین پرداخت حقوق و بیمه معوقه آنان (بر مبنای سال ۱۳۹۵ که به ناحق اخراج شدند) حرکت کند و در ادامه شاهد شروع به کار مجدد و یا واگذاری این واحد تولیدی باشیم.