به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عملیات اجرایی کارخانه قند یاسوج در نیم قرن پیش و با ظرفیت اسمی تولید روزانه یکهزار تن قند و شکر آغاز شد. این کارخانه که نماد صنعت، تولید و سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد بود از دی ماه سال ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شد که بنا به دلایلی راکد و یا نیمه فعال ماند.
با تلاش و مساعدت مسئولان استانی و با صدور رأی قاطع قضات دادگستری استان، واگذاری کارخانه قند یاسوج به سرمایه گذار بومی ابطال و رأی به بازگشت آن صادر شد.
حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه وقت در اسفند سال ۹۹ در بازدید خود از کارخانه قند یاسوج، خواهان راهاندازی هر چه سریعتر این کارخانه به چرخه تولید شد.
بیشتر بخوانید:
در سفر محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به استان و در بازدید از کارخانه قند یاسوج این واحد تولیدی به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان واگذار شد.
شایان نادری، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان کهگیلویه و بویراحمد در این باره گفت: بعد از واگذاری این کارخانه به ستاد تاکنون احیای کارخانه قند یاسوج با پیشرفت ۵۳ درصدی پیش رفته روند پیشرفت احیای کارخانه قند یاسوج بیش از یک سال ترسیم شده است، اما امکان دارد تا پایان سال جاری کارهای اورهال کارخانه انجام و کارخانه راهاندازی شود.
لازم به ذکر است، ادامه فعالیتها برای بازسازی و راه اندازی شرکت فرآوردههای غذایی و قند یاسوج به همت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حال انجام است خوشبختانه به همت متخصصین بومی استان کهگیلویه و بویر احمد با سرعت خوبی کارها پیش میرود.