به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید احسان عسکری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه راه اندازی این طرح صنعتی یکی از اولویتهای اصلی دولت در راستای اشتغال است، اظهار داشت: راه اندازی کامل این طرح نقش مهمی در توسعه اشتغالزایی استان نیز دارد.
عسکری با اشاره به برنامه ریزی خوب ستاد اجرای فرمان امام و پیشرفت در روند اجرای این طرح بیان کرد: پیش بینی میشود طی هفت ماه آینده کارخانه قند یاسوج راه اندازی اولیه شود.
بیشتر بخوانید:
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد رویکرد اصلی متولیان امر و مسئولان اجرایی این استان را کمک به پایداری واحدهای تولیدی، صنعتی و اقتصادی استان با حل و فصل مسائل و مشکلات آنها اعلام کرد.
وی افزود: تاکنون اقدامهای ارزنده و پیگیریهایی متعدد برای راه اندازی مجدد کارخانه قند یاسوج و بازگشت آن به چرخه تولید انجام شده است.
عسکری بیان کرد: دستگاههای مختلف اجرایی این استان برای رفع موانع پیش روی کارخانه قند یاسوج تلاش، همت و همکاری کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در این راستا ۲ میلیارد تومان بدهی گاز و یک میلیارد تومان بدهی تامین اجتماعی کارخانه قند یاسوج تقسیط و درحال پرداخت است.
شایان ذکر است، عملیات اجرایی کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ و با ظرفیت اسمی تولید روزانه یک هزار تُن قند و شکر آغاز شد و سال ۱۳۴۶ نیز به بهره برداری رسید.
پس از مدتی این کارخانه با معضلات فراوانی دست و پنجه نرم کرد و از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را به طور مجدد آغاز کرد، اما سایه مشکلاتی شامل معوق ماندن حقوق، مزایا و بیمه کارگران، قدیمی بودن تجهیزات، کمبود اعتبار برای نوسازی قطعات فنی و نبود چغندر قند دست از سر این کارخانه برنداشت و تا توانست کمر این کارخانه را خم کرد.
کارخانه قند یاسوج از دی ماه ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی و اهل کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد که بنا به دلایلی راکد و یا نیمه فعال ماند.