گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عملیات اجرایی کارخانه قند یاسوج در سال ۱۳۴۴ و با ظرفیت اسمی تولید روزانه یکهزار تن قند و شکر آغاز شد و در سال ۱۳۴۶ به بهره برداری رسید.
پس از مدتی این کارخانه با معضلات فراوانی دست و پنجه نرم کرد و سرانجام از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را به طور مجدد آغاز کرد، اما سایه مشکلاتی همچون معوق ماندن حقوق، مزایا و بیمه کارگران، قدیمی بودن تجهیزات، کمبود اعتبار برای نوسازی قطعات فنی کارخانه، نبود چغندرقند دست از سر این کارخانه برنداشت و تا توانست کمر این کارخانه را خم کرد.
کارخانه قند یاسوج از دی ماه سال ۱۳۹۵ به سرمایه گذار بخش خصوصی و اهل کهگیلویه و بویراحمد واگذار شد که بنا به دلایلی راکد و یا نیمه فعال ماند. با تلاش و مساعدت مسئولان استانی و با صدور رأی قاطع قضات دادگستری استان، واگذاری کارخانه قند یاسوج به سرمایه گذار بومی ابطال و رأی به بازگشت آن صادر شد.
بیشتر بخوانید:
حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه (وقت) در اسفند سال ۹۹ در بازدید خود از کارخانه قند یاسوج، خواهان راه اندازی هر چه سریعتر این کارخانه به چرخه تولید شده بود.
این واحد تولیدی مسیر پر فراز و نشیبی را تا امروز پشت سر گذاشته و اکنون پس از آزادی تقریباً به پیکر بی جانی تبدیل شده که برای زنده شدن نیاز به همت همه دارد.
در سفر اخیر محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به استان کهیگلویه و بویراحمد در بازدید از کارخانه قند یاسوج این واحد تولیدی به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) استان واگذار شد.
در این رابطه گفتگویی با شایان نادری مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در کهگیلویه و بویراحمد داشتهایم. که در ادامه می توانید مشروح این گفتگو در فیلم زیر ببینید: