به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "حاتم شاکرمی" در یکصد و شصت و هفتمین نشست شورای عالی حفاظت فنی گفت: از اقدامات شورای عالی حفاظت فنی به عنوان پارلمان ایمنی کشور در دولت تدبیر و امید و در راستای صیانت از سلامت نیروی کار، میتوان به بازنگری ۹ آییننامه و تدوین ۱۰ آیین نامه جدید اشاره کرد که ۵ آیین نامه آن در نشستهای این شورا تصویب و بقیه در دستور کار قرار دارد.
وی گفت: این شورا توانست زمینه لازم را برای خروج ۴۶۷ بنگاه اقتصادی از شرایط سخت و زیان آور فراهم کند.
شاکرمی افزود: از دیگر اقدامات این شورا پاسخ گویی به ۴۳ استعلام کمیتههای سخت و زیان آور استانها طی ۲۷ جلسه تخصصی، در دولت تدبیر و امید با هدف ایجاد وحدت رویه بوده است.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: شورای عالی حفاظت فنی باید بدون توجه به نظرات غیر کارشناسی و با حفظ چارچوب وظایف تخصصی زمینههای لازم را برای مشارکت بخشهای غیر دولتی در تدوین و اجرای بخشی از آیین نامههای که قابل واگذاری به شرکتها یا شخصیتهای حقیقی و حقوقی غیرحاکمیتی است، مهیا کند.
وی با اشاره به ضرورت همکاری و هماهنگی بیشتر با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ایجاد همافزایی در تدوین این آیین نامهها که موجب خدمت به سلامت جامعه کار و تولید است، گفت: شورای عالی حفاظت فنی در راستای اجرای موثر مصوبات باید زمینه لازم را برای رصد و نظارت بیشتر در واحدهای تولیدی فراهم سازد.
رییس شورایعالی حفاظت فنی با تاکید بر اولویت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استانداردسازی و سالمسازی محیط کار گفت: شورای عالی حفاظت فنی باید با بازنگری قانون و مقررات مربوط به مشاغل سخت و زیان آور برای خروج دیگر بنگاههای اقتصادی که دارای مشاغل سخت و زیانآور هستند نیز، زمینه لازم را برای سالم سازی محیط کار مهیا کند.