آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۹۷۶
با هدف توسعه زیست‌بوم نوآوری در کشور؛

افزایش حمایت از دانش‌بنیان‌ها برای سرمایه‌گذاری خطرپذیر در حوزه زیست فناوری

ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی با هدف توسعه زیست‌بوم نوآوری در کشور، اقدامات حمایتی خود را از سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر افزایش داد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری به عنوان بازوی ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان در راستای توسعه فناوری‌های زیستی شکل گرفته است تا بتواند با سرمایه گذاری خطرپذیر به تقویت زیست بوم اقتصاد دانش‌بنیان کمک کند. این صندوق در طی سال‌های اخیر حمایت‌های خود از سرمایه‌گذاری در این حوزه را افزایش داده است.

کاری که در همه کشور‌ها مرسوم است و به عنوان راه حلی برای توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری خود استفاده می‌کنند. به طور مثال در کشور‌های پیشرفته و توسعه یافته این نوع سرمایه‌گذاری‌ها در مراحل ابتدایی شکل‌گیری شرکت‌ها اتفاق می‌افتد و بیشترین تمرکز آن نیز بر روی فناوری‌های پیشرفته است.

صندوق حمایت از سرمایه گذاری زیست فناوری نیز یکی از پایه‌های اصلی توسعه زیست‌بوم فناوری و نوآوری در کشور است تا بتواند گامی اثرگذار در زمینه تکمیل زنجیره زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور بردارد. بر همین اساس نیز این صندوق اعلام کرده که حامی سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر این حوزه است و این حمایت‌ها را در سال جاری افزایش هم خواهد داد.

«حمایت از کسب و کار‌های فناورانه و نوآورانه»، «تامین منابع مالی به منظور سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌ها و پروژه‌های نوآورانه»، «تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه و مشارکت در پروژه‌های حوزه زیست فناوری»، «رفع موانع و مشکلات پیش روی شرکت‌ها در مسیر تجاری‌سازی و تولید» و «کمک به توسعه بازار محصولات زیست فناوری» از جمله خدمات این صندوق به این حوزه است.

دارو‌های پیشرفته، دارو‌های زیستی، کشاورزی، دریا، واکسن، ساخت تجهیزات، زیست فناوری صنعتی، محیط زیست و ژنتیک اولویت‌های حمایتی صندوق هستند. در واقع می‌توان گفت توسعه زیست‌فناوری در کشور با سرمایه‌گذاری خطرپذیر امکانپذیر است و باید به این سرمایه‌ها بهای بیشتری داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار