آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۳۱۱۶

کرونا اسدالله یکتا را به بیمارستان کشاند

فرزند اسدالله یکتا گفت: ۳۰ درصد ریه پدرم درگیر کرونا شده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد یکتا، فرزند این بازیگر با تایید این خبر گفت: ۳۰ درصد ریه پدرم درگیر کرونا شده است و چاره‌ای نبود جز بستری کردن ایشان. به گفته او، یکتا عصر امروز، دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، در بیمارستان نیکان بستری شده و ظاهرا حالش بهتر است، ولی به تصمیم خانواده در بیمارستان بستری شده تا بیماری شدت نگیرد.

ظهر امروز این بازیگر در تماسی که ایسنا با او داشت، درحالیکه به سختی صحبت می‌کرد، عنوان کرد بر اثر زمین خوردن، ضربه دیده، ولی مشکلی جدی ندارد هرچند نفس کشیدن برایش سخت شده است.

در چند روز گذشته اسدالله یکتا در صفحه شخصی خود از شرایط کاری‌اش ابراز تاسف کرده و گفته است بعد از ۵۰ سال سابقه بازیگری، آمادگی مشارکت در تبلیغات را دارد. او پیش‌تر هم گرفتار مشکلات اقتصادی شده و به مشاغلی دیگری روی آورده، اما خودش در گفتگویی اعلام کرده صحبت کردن درباره آن مقطع از زندگی‌اش او را آزار می‌دهد و دوست ندارد درباره آن دوره مطلبی بگوید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار