کد خبر:۹۳۶۶۵۸
رسانه‌های افغانستان:

پایگاه هوایی آمریکا در مرز پاکستان و افغانستان در حال ساخت است

برخی رسانه‌های منطقه گزارش دادند آمریکا در حال ساخت یک پایگاه هوایی در مناطق «شالوزان» و «ترمینال» نزدیک مرز پاکستان و افغانستان در مناطق قبایلی «کُرَم» است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ برخی رسانه‌های افغانستان گزارش دادند ایالات متحده در حال ساخت یک پایگاه نظامی در منطقه «کُرَم» است.

بر اساس اعلام این رسانه‌ها، آمریکا در حال ساخت یک پایگاه نظامی در مناطق «شالوزان» و «ترمینال» نزدیک مرز پاکستان و افغانستان در مناطق قبایلی «کُرَم» پاکستان است.

این منابع گزارش دادند ایالات متحده ساخت پایگاه نظامی در پاراچنار را آغاز کرده است.

به گفته مردم و منابع محلی، روزانه ۸ تا ۱۰ هلی کوپتر نظامی به منطقه شالوزان رفت و آمد کرده در حالی که مردم محلی اجازه رفتن به آنجا را ندارند. در شالوزان و ترمینال پست‌های بازرسی در حال ایجاد هستند.

این در حالی است که ایالات متحده در حال مذاکره با همسایگان افغانستان برای به دست آوردن پایگاه‌های نظامی است.

«کنت اف مکنزی» فرمانده تروریست‌های «سنتکام» ماه آوریل به خبرنگاران گفته بود ایالات متحده فعلاً با همسایگان افغانستان توافق نامه ایجاد پایگاه نظامی ندارد، اما امیدوار است قبل از خروج نیرو‌های آمریکایی در این زمینه به توافقی دست یابد.

رئیس جمهور و وزیر امور خارجه پاکستان نیز قبلاً اعلام کرده بودند پس از خروج آمریکا از افغانستان، هیچ پایگاه نظامی در اختیار ایالات متحده قرار نخواهند داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار