به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی "ره" در جریان نمایشگاه دستاوردهای فعالین حوزه عدالت آموزشی که صبح امروز سهشنبه چهارم خرداد ماه سال جاری افتتاح شد، اظهار کرد: مقر شده است که با همکاری آموزش و پرورش و ستاد اجرایی ۱۰۰۰ مدرسه کانکسی در کشور به مدرسه با فضای آموزشی ثابت منتقل شوند.
مخبر گفت: نظام ما نظام حق است که عدالت خواهی مهمترین ویژگی آن محسوب میشود ک امیدواریم عدالتخواهی در کشور توسعه پیدا کند.
وی اضافه کرد: در بحث عدالت خواهی عدالت آموزشی جزو محوریترین این عدالت محسوب میشود و اگر عدالت آموزشی وجود نداشته باشد، دانش آموزانی که مراحل تحصیلی خود را طی میکنند از حقوق واقعی و مسلم خود محروم میمانند.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی ''ره'' گفت: در بخش سخت افزار و نرم افزار به دنبال توسعه عدالت آموزشی هستیم و طی توافق با آموزش و پرورش قرار شده است که سال جاری مشکلات موجود را حل کنیم.
مخبر افزود: در بخش نرم افزار با موج دانش آموزان بازمانده از تحصیل مواجه هستیم که با توسعه فضای مجازی میتوان این بازماندگی را جبران کرد.
وی با اشاره به تفاهمنامههای بین ستاد اجرایی فرمان امام با سایر ارگانها تصریح کرد: در ستاد به دنبال امضای چند تفاهمنامه با کمیته امداد برای استعداد یابی دانش آموزان و با آموزش و پرورش برای حل مسائل دانش آموزان بازمانده از تحصیل هستیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی ''ره'' گفت: در حقیقت حضور افراد در مناطق محروم به این معنی نیست که باید از امکانات مناسب محروم شود و درصدد هستیم کمبودها را با همکاری سایر نهادها رفع کنیم.
مخبر در رابطه با چارهاندیشی ستاد اجرایی فرمان امام برای دانشآموزان مناطق صعبالعبور اظهار کرد: اصرار بر این است که از مناطق سخت که دسترسی به امکانات آموزشی با مشکل همراه است شروع کنیم و در برخی مناطق دانش آموزان امکان استفاده از شاد ندارند و ما به دنبال ایجاد ظرفیتهایی برای دسترسی آنها به شاد هستیم.
وی تصریح کرد: در حقیقت در راستای تبدیل آموزش تلویزیونی به آموزش تبلتی در این مناطق هستیم و تلاش ما بر این است که در ستاد اجرایی فرمان امام تا جای ممکن این مهم را تحقق ببخشیم.
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ''ره'' گفت: در حال حاضر نزدیک به ۸۰۰ هزار تا یک میلیون واکسن تولید شده و به دلیل اینکه اجازه تولید نداریم سرعت ذخیرهسازی کاهش پیدا کرده است.
مخبر گفت: بر اساس آخرین گزارشها مرحله سوم تولید واکسن کرونا پیشرفت ۵۰ درصدی داشته و خوشبختانه تاکنون مشکلی نداشته است.
وی افزود: پیشبینی ما این است از اواخر خرداد ماه کار واکسیناسیون عمومی با واکسن برکت شروع شود.