کد خبر:۹۳۶۹۲۲
فولاوند:

۳ میلیون دانش‌آموز تحت پوشش طرح آبا قرار گرفتند

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: طرح آبا ویژه افرادی است که بنابر ویژگی‌های شخصی حاضر نیستند در شرایط کلاس درس حضور پیدا کنند و آموزش و پرورش این طرح را متناسب با آن‌ها طراحی کرده است.

۳ میلیون دانش‌آموز تحت پوشش طرح آبا قرار گرفتند

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا فولاوند معاون وزیر آموزش و پرورش در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، در مراسم رویش احسان ضمن تبریک روز آزادسازی خرمشهر و گرامیداشت شهدا گفت: آموزش و پرورش به عنوان تربیت کننده نیروی انسانی وظیفه بزرگی برعهده دارد و دامنه کار در این وزارتخانه بسیار وسیع است و برای حصول اطمینان برای تحصیل با کیفیت بیش از صد و ده هزار مدرسه راه اندازی شده است.

فولادوند گفت: براساس اسناد بالادستی آموزش و پرورش خود را مکلف می‌داند به عنوان همگانی کردن تعلیم و تربیت و ایجاد حس همدلی، مشارکت همه خیرین را در امور آموزش جذب کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: آموزش و پرورش در حوزه آموزش ابتدایی تلاش می‌کند حتی برای یک دانش آموز شرایط آموزشی را فراهم کند، اما برخی مواقع شرایطی پیش می‌آید که دانش آموز به قطار تحصیل سوار نمی‌شود و یا از آن پیاده می‌شود.

فولادوند گفت: برای افزایش سلامت اجتماعی از مجموعه‌های مختلف در گسترش آموزش دست دوستی دراز کردیم که این نهاد‌ها بتوانند در امر گسترش سلامت اجتماعی به آموزش و پرورش کمک کنند.

وی با اشاره به راه‌اندازی طرح آبا تصریح کرد: طرح آوا ویژه افرادی است که بنابر ویژگی‌های شخصی حاضر نیستند در شرایط کلاس درس حضور پیدا کنند و آموزش و پرورش این طرح را متناسب با آن‌ها طراحی کرده که بسیار منعطف است و مجموعه احسان برای تحقق این طرح قول مساعد به وزارت آموزش و پرورش داده است.

فولادوند در پایان یادآور شد: در قالب طرح آبا بیش از سه میلیون دانش‌آموز تحت پوشش قرار گرفتند که ساماندهی آن‌ها بسیار دشوار است و نظام آموزش الکترونیکی نمی‌تواند جای معلم را بگیرد بلکه می‌تواند همیار آن باشد و حتی بعد از به پایان رسیدن اپیدمی کرونا هم آموزش الکترونیکی ادامه پیدا می‌کند، اما جایگزین معلم نمی‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار