گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا عکاف؛ تخریب، کلید واژه ای که در ایام انتخابات به بهترین شکل ممکن معنی می شود. برای تخریب انواع راه های غیرقانونی و غیراخلاقی امتحان می شود تا با تضعیف رقیب، خود را محبوب دل هواداران کرد. قضیه درست زمانی جالب می شود که افرادی با وجود گذشت چند روز از احراز صلاحیت شان دست به تخریب می زنند. به راستی چنین افرادی می توانند عنصر مدبر بودن را داشته باشند؟ تدبیر و دوراندیشی کجا و بیان هرگونه حرف نسنجیده و مخل امنیت سیاسی و اجتماعی کشور کجا؟ به راستی چرا پس از احراز صلاحیت، قانونی برای عدم احراز نامزد هایی که در عرض چند روز، مدیر و مدبر نبودن خود را در معرض دید عموم قرار داده اند، وجود ندارد.
رهبری در پاسخ به جایز بودن یا نبودن تخریب نامزد ها جهت رأی آوردن می فرمایند(( بیان ضوابط و شرایط و نقد برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد ولی باید از هتک حرمت و تهمت و توهین اجتناب کرد.)) عده ای می گویند(( تخریب جز لاینفک رأی آوری است، در همه دنیا اینگونه است، در امریکا هم دیدیم که تخریب جواب داد.)) اما در پاسخ به این افراد باید گفت: شما برای تصدی پست در جمهوری اسلامی با هم رقابت می کنید و آنگاه با تخریب و ترور شخصیتی و انجام کارهای تفرقه انگیز غیر اسلامی، داعیه اداره یک حکومت اسلامی را نیز دارید؟
(( نقد و نقد پذیری واجب است و تهمت و لجن پراکنی حرام)) این جمله رهبر انقلاب خود گویای تمام ابعاد ماجراست. افرادی که با تخریب های علنی، بی پرده و اکثرا بدون دلیل و سند کافی، قصد بی آبروکردن نظام و دشمن شاد کردن را دارند، آیا متوجه هستند که در حال انجام امری حرام می باشند. به راستی تخریب شخصیت ها چقدر در بروز فتنه ۸۸ موثر بود؟ دشمن منتظر چنین سوژه های داغی است تا نقشه های شوم چند ساله خود نسبت به این مرز و بوم را اجرا کند. از برنامه های خود در صورت پیروزی در انتخابات بگویید. از سیاست های اقتصادی خود برای مردمی که مدت هاست خود را زیر انواع فشار های اقتصادی می بینند، صحبت کنید.
بگذارید مردم به برنامه شما رأی بدهند، نه اینکه تخریب دیگران را بالابر خود در کارزار انتخابات تلقی کنید. تخریب دیگر به سبد رأی شما اضافه نخواهد کرد بلکه باعث مشارکت کم و ناامیدی در مردم خواهد شد که این خود مغایر با آرمان های انقلاب است. در ۴۳ سالگی انقلاب، ملت دیگر به پختگی رسیده است، فرق کاندید دلسوز را با عاشق جاه و مقام به راحتی متوجه می شود. فرق تهدید و تخریب را با نقد منصفانه می فهمد. ملتی که از فشار های اقتصادی خسته شده است و حتی قانون نانوشته ((نزدیک انتخابات دیگه چیزی گرون نمیشه)) هم امسال نقض شده است و دلخوشی کوتاه مدت ملت به گلایه و تلخکامی منجر شده است.
از گرانی غیر رسمی نان تا گرانی رسمی روغن. از گرانی چندباره خودرو تا لوازم خانگی. سرتان را درد نیاورم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد با سرعت نور در حال گران شدن است. در چنین شرایطی کسب اعتماد مردم با تخریب رقبا و دادن وعده های بی پایه و اساس، نتیجه ای جز خسران دو طرفه در برنخواهد داشت. به راستی که این شیوه رأی آوری همچون شمشیری دو لبه، می تواند اندکی بعد علیه خود فرد به کار برود. امام علی (ع) در نامه به مالک اشتر می فرمایند: ((کارگزاران شایسته را در میان گروهی بجوی که اهل تجربت و حیا هستند. ایشان به اخلاق شایسته ترند و آبرویشان محفوظ تر است و از طمعکاری بیشتر رویگردان اند و در عواقب کار ها بیشتر می نگرند.))
علیرضا عکاف - فعال دانشجویی هرمزگانی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.