کد خبر:۹۳۸۴۶۲
فردا ۱۰ خرداد ماه؛

رویدادی ملی برای طرح‌های نوآورانه و فناورانه در حوزه صنایع خلاق برگزار می‌شود

بخش نهایی رویداد ملی دوشنبه‌های استارتاپی ۱۱ خرداد ماه در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار می‌شود تا صاحبان سرمایه و ایده‌پردازان حوزه خلاق، گرد هم آیند و مسیر را برای حمایت از طرح‌های نوآورانه این حوزه هموار کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  دوشنبه‌های استارتاپی، رویداد‌های فناورانه و نوآورانه است که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی فعالان زیست‌بوم نوآوری را گرد هم می‌آورد تا ضمن شناسایی استارتاپ‌ها و طرح‌های سرمایه‌پذیر، سرمایه‌گذاری جسورانه را با مشارکت سایر سرمایه‌گذاران در این حوزه را محقق کند.

تازه‌ترین دور این رویداد سرمایه‌گذاری با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان با مشارکت فعالان حوزه صنایع خلاق، نرم و هویت‌ساز، ذیل رویداد سرمایه‌گذاری آفرینه برگزار می‌شود.

بخش نهایی این رویداد ۱۱ خردادماه سال جاری در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار می شود که این صندق میزبان فعالان و علاقمندان حوزه نوآوری‌های نرم و خلاق است. صاحبان سرمایه و ایده‌پردازان حوزه خلاق، گرد هم می‌آیند تا مسیر حمایت از طرح‌های نوآورانه این حوزه هموار شود.

هدف اصلی این رویداد ایجاد تعامل میان بخش دولتی، کارگزاران غیر دولتی، تامین‌کنندگان مالی برای تسریع و تسهیل حمایت از صنایع خلاق است.

از حوزه‌های تخصصی استارتاپ‌های حاضر در این رویداد می‌توان به فناوری‌های اجتماعی، فناوری‌های هنری، فناوری‌های رسانه‌ای و فناوری نرم اشاره کرد.

همچنین رویداد‌های جانبی بخش جذاب آفرینه است. تاک مراحل عمر سرمایه‌گذاری و نقاط ضعف و قوت استارتاپ‌ها در جذب سرمایه، نشست B۲B با حضور فعالان بخش خصوصی و کاگزاران غیردولتی و نشست B۲G با حضور کارگزاران دولتی و غیردولتی از بخش‌های جنبی به شمار می‌رود.


سرمایه‌گذاران و علاقمندان برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند از طریق لینک رویداد اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار