آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۹۵۳

بازداشت ۱۷ فلسطینی در کرانه باختری

نظامیان رژیم صهیونیستی ضمن یورش گسترده به مناطق مختلف کرانه باختری ۱۷ فلسطینی را بازداشت کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از فلسطین الیوم، سلسله اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها علیه شهروندان فلسطینی در اراضی اشغالی همچنان ادامه دارد. نظامیان صهیونیست به نقاط مختلف کرانه باختری یورش بردند.

بر اساس این گزارش، به دنبال یورش گسترده نظامیان صهیونیست به شهر نابلس درگیری شدیدی میان آن‌ها و شهروندان فلسطینی درگرفت. رسانه‌های خبری اعلام کردند که صهیونیست‌ها از گلوله‌های جنگی علیه فلسطینیان استفاده کرده‌اند.

طبق اعلام شاهدان عینی، نظامیان صهیونیست در جریان یورش به کرانه باختری ۱۷ شهروند فلسطینی را بدون تفهیم اتهام بازداشت کردند. این درحالی است که روز گذشته نیز یک فلسطینی در کرانه باختری به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

اقدامات خصمانه صهیونیست‌ها در حالی است که پیشتر گروه‌های مقاومت فلسطین بیانیه‌ای را در هشدار به اقدامات تحریک آمیز رژیم صهیونیستی صادر کردند. این گروه‌ها در بیانیه خود آورده‌اند: به دشمن صهیونیستی هشدار می‌دهیم که دستمان هنوز روی ماشه است.

بر اساس این گزارش، گروه‌های مقاومت فلسطین همچنین عنوان کردند: فلسطینیان به ویژه در کرانه باختری باید در پاسخ به جنایات مکرر صهیونیست‌ها، سطح درگیری با این رژیم متجاوز را ارتقا ببخشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار