به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرزانه فراهانی_ شهر تهران از روز شنبه هفته جاری مجددا در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است و مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا، محدودیتهای مختلفی را در جهت عبور از این شرایط سخت وضع کردهاند.
در حالی که تنها مشاغل ضروری گروه یک مجاز به ادامه فعالیت خود با رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی هستند و همچنین دستگاههای مختلف دولتی نیز باید با یک سوم پرسنل به کار خود در شرایط قرمز کرونا در تهران ادامه بدهند، برخی از مجموعهها با نادیده گرفتن شرایط فعلی به ادامه تجمعات و جلسات کاری خود اصرار دارند.
کار و زندگی مردم مختل شده است و اغلب اقشار جامعه به دلیل محدودیتهای ایجاد شده توسط ستاد ملی مقابله کرونا که در راستای حفظ جان مردم وضع شده است، با چالشهای متعدد معیشتی و اقتصادی روبرو شدهاند.
اگر یک کاسب محلی که شغل او جزو مشاغل گروه یک محسوب نمیشود در زمان اجرای محدودیتهای تعیین شده از طرف ستاد ملی مقابله با کرونا به بازگشایی مغازه خود اقدام کند با انواع و اقسام جریمه روبرو میشود و این امر هرگز درباره بسیاری از صنوف با همین شرایط صدق نمیکند.
مسئولان کانون وکلای دادگستری مرکز از اعضای کانون برای شرکت در جلسه هیئت عمومی که هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری برگزار میشود، دعوت کردهاند و در ظاهر امر انگار بیخبر از وضعیت هشدار فعلی پایتخت هستند.
دعوت مدیران کانون وکلا برای مشارکت اعضا در جلسه فوق واکنشهای انتقاد آمیز بسیاری را به ویژه از طرف فعالین نظام سلامت کشور به دنبال داشته است.
پیک پنجم کرونا در کشور همچنان قربانی میگیرد و عدم برگزاری هر گونه تجمع و جلسات حضوری از جمله مهمترین راهکارهای مناسبی است که باید از طرف همه افراد و دستگاهها مورد توجه قرار بگیرد.
مدیران کانون وکلای دادگستری مرکز در روز جمعه یازدهم تیر ماه سال جاری نیز یکی دیگر از جلسات هیئت عمومی خود را برگزار کردند و هشدار مسئولان درباره ورود پایتخت به وضعیت قرمز را نادیده گرفتند.
برخی منابع آگاه از امکان حضور ۱۸ هزار نفر از وکلا در جلسه هیئت عمومی سخن میگویند و چنین اقداماتی علاوه بر افزایش سرعت انتقال و انتشار ویروس بیماری کرونا و درگیر شدن تعداد زیادی از مردم و جانباختن آنها، حجم کاری کادر درمان و به ویژه پرستاران شاغل در بخشهای کرونا در بیمارستانها را چند برابر میکند.
کارشناسان و پزشکان متخصص حوزه سلامت یکی از علل اصلی ابتلا افراد به بیماری مرگبار کرونا را حضور در تجمعات و جلسات میدانند و به طور مکرر بر عدم تشکیل هر گونه تجمع و دورهمی های کاری و دوستانه تاکید دارند.
آنگونه که از نام کانون وکلای دادگستری مرکز مشخص است باید در مقوله رعایت قوانین مختلف در ابتدای صف قرار داشته باشند تا مردم نیز از این مراعات و نحوه عمل به پروتکلهای وضع شده الگو برداری کنند.
مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا باید پیش از برگزاری چنین تجمعاتی که ساعت و محل برگزاریاش، توسط مجریان بیفکر آن اعلام شده است در چارچوب قوانین موجود برخورد کند و از ابتلا و قربانی شدن جان سایر افراد جلوگیری به عمل بیاورد.