کد خبر:۹۴۷۷۶۲
آخر هفته با استانها|

ادامه مطالبه گری‌های دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش‌سوزی در جنگل‌های زاگرس

امسال در نیمه دوم تیرماه شاهد آغاز فعالیت‌های جهادی هستیم و البته فعالیت‌های سیاسی فعالان دانشجویی هم همچنان در زمان شکل گیری دولت سیزدهم پررنگ است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تیرماه اگرچه برای بسیاری از دانشجویان فصل تعطیلی دانشگاه و استراحت است، اما دانشجویانی هم هستند که از فرصت تعطیلی دانشگاه‌ها برای خدمت به محرومان و شرکت در اردو‌های جهادی استفاده می‌کنند. امسال هم در نیمه دوم تیرماه شاهد آغاز فعالیت‌های جهادی هستیم و البته فعالیت‌های سیاسی تشکل‌ها و فعالان دانشجویی هم همچنان در زمان شکل گیری دولت سیزدهم پررنگ است و دانشجویان ضمن بیان ویژگی‌ها و خصوصیات کابینه شایسته، مطالبات خود از دولت سیزدهم را مطرح می‌کنند.

 

 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس


درخواست دانشجویان بسیجی برای احیای فوری تالاب هورالعظیم

در هفته که گذشت یکی از موضوعاتی که دانشجویان خوزستانی به آن ورود کردند، بحث خشک شدن تالاب هورالعظیم بود که در این راستا، بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در نامه‌ای خطاب به دادستان استان خوزستان ضمن اشاره به سرعت بالای خشک شدن تالاب هورالعظیم، خواستار انجام اقدامات لازم و فوری جهت احیای این تالاب شد.


در بخشی از این نامه آمده است: به استناد ماده ۹۰ و ۹۲ قانون مدیریت خدمات شهری، ماده ۵۷۶ و ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی و ماده ۴ آیین نامه جلوگیری از تخریب و آلودگی غیرقابل جبران تالاب ها، از جنابعالی درخواست می‌گردد با توجه به سرعت بالای خشک شدن تالاب هورالعظیم و جایگاه شما به عنوان مدعی العموم مردم اقدامات لازم و فوری جهت احیای تالاب صورت گیرد و پس از آن شاهد مجازات بانیان وضع فعلی تالاب هوالعظیم باشیم.

دانشجویان بسیجی همچنین تاکید کردند: خشک شدن این تالاب و تلف شدن حیوانات بی پناه و احتمال ایجاد ریزگرد‌ها و معضلات دیگر باعث نارضایتی بیشتر مردم و دورتر شدن امید به زندگی در استان خوزستان خواهد شد.

بیشتر بخوانید:



بسیج دانشجویی شهید چمران اهواز خواستار انجام اقداماتی برای احیای تالاب هورالعظیم از سوی دادستان خوزستان شد


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس



درخواست برای جلوگیری از واگذاری بی رویه معادن

دولت دوازدهم در روز‌های پایانی خود، در اقدامی عجولانه و شک برانگیز، به دنبال واگذاری بی رویه بخش اعظمی از معادن کشور به بهانه اشتغال زایی و فعال نمودن بخش خصوصی است، اقدامی که می‌تواند زمینه ساز واگذاری رانتی و فساد و تضییع حقوق عامه شود.
این واگذاری‌ها البته از ۱۳ تیر ۱۴۰۰ آغاز شده و گفته شده که تا ۲۲ تیر ماه ادامه دارد. در این راستا، ۴۵۰ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور طی نامه‌ای به محسنی اژه‌ای خواستار ورود دستگاه قضا به ماجرای اقدام عجولانه دولت برای واگذاری بخش اعظمی از معادن کشور به بهانه اشتغال‌زایی شدند.

بیشتربخوانید:


درخواست ۴۵۰ دفتر بسیج دانشجویی از دستگاه قضا برای جلوگیری از واگذاری معادن از سوی دولت


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس

 


درخواست دانشجویان از منتخب ملت برای حل مشکلات دانشگاه فنی و حرفه‌ای

برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ و انتخاب رئیس جمهور منتخب موجب شد تا جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای مطالبات خود را از آیت الله رئیسی مطرح کنند.


دانشگاه فنی و حرفه‌ای در مقایسه با دانشگاه‌های دیگر از ظرفیت‌های بالقوه ویژه‌ای جهت نقش آفرینی در حل مسائل و چالش‌های اصلی نظام و ایجاد یک اقتصاد دانش بنیان و صنعت محور برخوردار است.


ظرفیت‌های موجود و بالقوه این دانشگاه در قالب حدود ۱۵۰ هزار جوان در حال تحصیل و ۱۸۱ آموزشکده و دانشکده فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در قالب ۳۲ دانشگاه فنی و حرفه‌ای در همه استان‌های کشور در قالب ۲۰۰ رشته تخصصی، همچنین وجود رشته‌های کلیدی مهندسی به عنوان یک ظرفیت عظیم و اماده برای ورود جدی به عرصه حل معضلات کشور است.

با توجه به قابلیت‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف این دانشگاه با چالش‌های روبرو شده است در این راستا، بسیج دانشجویی ۱۸۱ دانشگاه فنی و حرفه‌ای طی نامه‌ای به آیت الله رئیسی رئیس جمهور منتخب مطالبات خود برای حل مشکلات این دانشگاه را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید:


درخواست بسیج دانشجویی ۱۸۱ دانشگاه از رئیس جمهور منتخب برای حل مشکلات دانشگاه فنی و حرفه‌ای


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس

 


تداوم آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس

از اتفاقات دیگری که در هفته گذشته موجب ناراحتی بسیاری از مردم و دوست داران محیط زیست شد، تداوم آتش سوزی‌ها در جنگل‌های زاگرس بود.


حفظ منابع طبیعی یکی از موضوعاتی است که همیشه مود توجه دوستدارن محیط زیست قرار گرفته است در، اما در ماه‌های اخیر شاهد آتش سوزی‌های پی در پی در جنگل‌های زاگرس بوده ایم بخش قابل توجهی از جنگل‌ها زاگرس در استان فارس طی چند روز گذشته در محاصره شعله‌های آتش قرار گرفتند و در گرمای تابستان سیاه شدند؛ آتش مهار شده است، اما محیط بانان و جوامع محلی با توجه به شرایط موجود، همچنان در وضعیت آماده باش هستند.


آتش سوزی جنگل‌ها و منابع طبیعی از بزرگترین دغدغه‌های دوستداران طبیعت است و هرچند این آتش سوزی‌ها در نهایت با تلاش ماموران و مردم مهار می‌شود، اما بی تردید فرجام تلخ آن نابودی محیط زیست و منابع طبیعی کشور است. بررسی‌ها نشان می‌دهد خطای انسانی غیر عمد و سهل انگاری از علل اصلی حریق درعرصه‌های طبیعی است و به گفته کارشناسان، همین امر می‌تواند جرقه تازه‌ترین تجربه سوزناک جنگل‌های زاگرس هم بوده باشد.


بیشتر بخوانید:


زاگرس در محاصره آتش / فرار حیوانات از شعله‌های داغ


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس


اوج گیری پیک پنجم کرونا در سیستان

در هفته گذشته کرونا هم شاهد از دست دادن برخی از هم وطنان به دلیل ابتلا به کرونا بودیم. متاسفانه بررسی‌های آماری از میزان شیوع ویروس کرونا در کشور نشان می‌دهد که ایران وارد پیک پنجم کرونا شده و با افزایش تعداد مبتلایان به این ویروس، هشدار‌های وزارت بهداشت براى رعایت پروتکل هاى بهداشتى و فاصله گذارى هاى اجتماعى شدیدتر شده است.

با اینکه این هشدار‌ها از طریق رسانه‌ها و شبکه هاى اجتماعى و گروه هاى مختلف بهداشتى در تمام مناطق کشور به اطلاع عموم مى رسد، اما در برخى از شهر‌ها و روستا‌ها آنچنان که باید، مردم به مسئله رعایت پروتکل هاى بهداشتى توجه نمى کنند و شاهد رعایت نشدن حداقلى‌ترین نکات بهداشتى در این مناطق (همچون استفاده از ماسک و ضدعفونی کننده دست) هستیم.


آمارهاى وزات بهداشت از شیوع کرونا در این استان نشان مى دهد که ۵۸ هزار و ۸۶۰ نفر در سیستان و بلوچستان به کرونا مبتلا شدند و بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر تاکنون بر اثر ابتلا به این ویروس جان خود را از دست دادند. با اینکه این آمار همچنان رشدى صعودى دارد و محدودیت هاى بیشترى براى کنترل آن در این منطقه اجرایى شده، اما هنوز هم بسیارى از مردم سیستان و بلوچستان حاضر به رعایت پروتکل هاى بهداشتى نیستند.


شرایط وخیم شیوع کرونا در سیستان و بلوچستان، دانشگاه هاى سه گانه علوم پزشکى این استان را به آن واداشت که طى روزهاى گذشته اعلام کردند: فشارهاى گسترده بر بیمارستان هاى اندک این منطقه، افزایش شدیدى پیدا کرده و کادر درمان پاسخگوى تعداد مبتلایان نیست.

بیشتر بخوانید:


«سونامی» کرونا در سیستان؛ بی توجهی مسئولان یا شهروندان؟


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس

 

تجمع جمعی از سهامداران و بازنشستگان شرکت روغن نباتی

یکی از موضوعات دیگری که این هفته مورد توجه دانشجویان قرار گرفت اعتراض کارگران کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز بوداین کارخانه که سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن انواع روغن را تولید می‌کرد، در سال گذشته با توجه به مشکلاتی که برایش بوجود آمد، تعداد زیادی از کارگران خود را اخراج کرد. مشکلات به وجود آمده در این کارخانه و اعتراض کارگران باعث شد تا دادستان عمومی و انقلاب استان فارس به موضوع ورود کند.

اخیرا جمعی از بازنشستگان و سهام‌داران کارخانه روغن نباتی شیراز برای پیگیری مطالبات‌شان تجمع کردند. بازنشستگان این شرکت ۳۳ درصد سهام این کارخانه را در اختیار دارند و از سال‌های پیش با اخذ وام ۲۰ میلیون تومانی بین ۱۵ تا ۱۹ میلیون تومان از وام خود را در اختیار کارخانه قرار دادند تا صرف توسعه و رونق تولید شود در حالی که این مبالغ صرف هزینه‌های دیگری شد.

گفتنی است این سهام‌داران هیچ نماینده‌ای در هیئت مدیره ندارند و ارزش سود سهام‌شان به آن‌ها داده نشده است؛ از این رو با تجمع مقابل این کارخانه خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.

بیشتر بخوانید:


کارخانه روغن نباتی شیراز در انتظار «تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی»


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس


محصولات کشاورزی؛ قربانیان سیل سه ماه پیش در گناباد

وقوع حوادث مترقبه مانند سیل زلزله می‌توانند خسارت‌های جبران ناپذیری را در پی داشته باشد در این راستا، بارندگی‌هایی اردیبهشت امسال در گناباد و روستا‌های اطراف آن رخ داد که در ۵۰ سال گذشته بی سابقه بود. در ۳ ساعت بیشتر از ۲۰ میلیمتر باران بارید که موجب وقوع سیل شد. خسارت این سیل بیشتر از همه کشاورزان را گرفتار کرد؛ علاوه براینکه محصولات کشاروزی زیادی آسیب دیدند، قنوات روستا‌های گناباد هم تخریب یا مسدود شد.


یکی از اهالی روستا حدود ۴۰۰ میلیون تومان از جیب خود هزینه کرد و یک دستگاه موتور برق را در یکی از چاه‌های منتهی به قنات نصب کرد تا مردم آب داشته باشند. استفاده از آن هم در تمام طول روز امکان پذیر نیست وفقط می‌توان بخشی از محصولات کشاورزی را نجات داد.


استاندار و رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی و برخی مسئولان دیگر شهری برای بازدید از وضعیت روستا‌های گناباد به این منطقه سفر کرده بودند، از کنار بهاباد گذشتند و خداقوتی به روستاییانی که برای نجات محصولاتشان، کار دولت را جلو انداخته بودند، نگفتند. مردم از این رفتار استاندار و مسئولان گله‌مند شدند. هرچند اورانی، رئیس جهاد کشاورزی استان و محمد صفایی، نماینده مردم گناباد در مجلس شورای اسلامی به بهاباد رفتند و از مردم دلجویی کردند.


حاصل سفر استاندار و رئیس جهاد کشاورزی خراسان رضوی به گناباد وعده تخصیص بودجه بود. برای بازسازی کل روستا‌های گناباد حدود ۸ میلیارد تومان بودجه اختصاص یافته که از این مبلغ ۲ میلیارد تومان را بنیاد مستضعفان قرار است تأمین کند. بخشی از این بودجه هم تحقق یافته است.

بشتر بخوانید:


محصولات کشاورزی؛ قربانیان سیل سه ماه پیش در گناباد /بودجه بازگشایی قنات در بهاباد زودتر محقق شود


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس


سنخواست در ۲۷ اردیبهشت امسال لرزید. شدت لرزش ۵.۵ ریشتر بود و پس از آن هم سنخواست و مناطق اطرافش تا ۴۰ بار دیگر هم به لرزه درآمد. خسارت جانی این زلزله مصدومیت حدود ۲۵ نفر گزارش شده بود، اما خانه‌های خشت و گِلی آسیب‌های جدی دیدند. براساس گزارش‌های رسمی ۶۰ واحد مسکونی به طور کامل خسارت دیدند و ۱۵۲ واحد مسکونی هم دچار آسیب شده اند. بسیاری از این واحد‌های مسکونی دیگر قابل سکونت نبود و مردم پس از آن یا به خانه اقوام خود رفتند یا در چادر زندگی کردند.

در همان روز‌های ابتدایی پس از وقوع زلزله، معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی گفته بود که اعتبارات دولتی تصویب شده تا روند بازسازی سرعت گیرد. مدیرعامل بنیاد برکت هم در ۲۹ اردیبهشت اعلام کرده بود که ۲۰ میلیون تومان بلاعوض برای بازسازی هر خانه آسیب دیده از زلزله سنخواست پرداخت می‌کند. مدیرکل بنیاد مسکن خراسان شمالی هم در اوایل خرداد اعلام کرده بود که زیرنظر این بنیاد، خانه‌های آسیب دیده تخریب شوند و اولین اقدامات برای بازسازی خانه‌ها انجام شود.

حال، یش از ۲ ماه از وقوع زلزله در سنخواست می‌گذرد؛ اما هنوز دولت حتی مشخص نکرده که برای بازسازی منازل تخریب شده در این منطقه، چقدر بودجه درنظر گرفته است.

بیشتر بخوانید:


شب‌های سرد بیابانی در انتظار مردم چادرنشین سنخواست / بازسازی خانه‌های زلزله‌زده نیازمند بودجه


 

ادامه مطالبه گری‌ها دانشجویان از منتخب ملت و تدام آتش سوزی در جنگل‌های زاگرس



اعتراض به رد صلاحیت‌های نامزد‌های شورای کار هپکو


درست ۶ ماه پس از ثبت نام افراد شرکت کننده در انتخابات شورای اسلامی کار شرکت هپکو و پس از پیگیری‌های زیاد به جهت انتخاب اعضای جدید این شورا و بعد از به تاخیر انداختن این انتخابات به بهانه‌های مختلف از جمله کرونا و ... بالاخره اسامی افراد مورد تایید نهاد‌های نظارتی و امنیتی با رویکرد کاملا سیاسی به جهت برگزاری این انتخابات اعلام گردید که با شوک عجیب جامعه کارگری بالاخص کارگران شریف شرکت هپکو که همیشه خود را غیر سیاسی‌ترین و صنفی‌ترین و پای کار‌ترین افراد نظام مقدس جمهوری اسلامی میدانند، مواجه شد.


در این راستا، جمعی از کارگران شرکت هپکو در بیانیه‌ای نسبت به رد صلاحیت کارگران مطالبه‌گر این شرکت برای حضور در شورای اسلامی کار، واکنش نشان داده و از نهاد‌های نظارتی استان مرکزی خواستند دلیل این رد صلاحیت‌ها را به صورت شفاف برای کارگران شرح دهند

بیشتر بخوانید:


علت رد صلاحیت برخی نامزد‌های شورای کار هپکو را توضیح دهید؟


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار